Logo Allmyblog
Logo Allmyblog
Lien de l'article    

FODBOLDSTOVLERBORN

Fra den spanske "Daily Sports" news rapporterede, at Messi er den 2017 verdens bedste shooter, dette Argentina og scorede 27 mål, langt vinder Ronaldo, og i denne sæson er enkelte hændelser, Lionel Messi spillede en bedre, i personlige data, Barcelona ' s king har dannet et crush til Ronaldo. På udkig efter høj kvalitet Billige Fodboldstøvler? så gå ikke glip af vores produkter, vores arbejdsplads har et godt omdømme beskyttelse.

2017, Messi ' s position var mere tilbagetog, men den Argentinske trussel blev ikke mindre, og han kunne organisere tandem på banen, og ofte truer med sin modstander med score et mål. I dette år, at Messi har spillet 29 gange, scorede 27 mål, er verdens bedste shooter.

Der er tre mennesker ranking andet, henholdsvis er Cavagni, Dorst og Levan, tre personer er alle scoret 22 mål, 5 bolde mindre sammenlignet med Messi ' s. Costa Rica spiller Scott scorede 21 mål, og Real Madrid ' s største stjerne Ronaldo scorede kun 19 bolde, 8 bolde mindre end Messi. På Messi ' s 27 mål, der var 4 frispark scoring og 5 straffespark, og Ronaldo 19 scorede et mål, kun 1 sanktioner. Selv fra det antal, der hjælper, Ronaldo er stadig en ulempe, 2017, der sendes ud 4 assists, tabte til Messi er 9 gange.

I denne sæson, Messi spillede 48 gange, scorede 49 mål, og Ronaldo spillede 40 gange, fået 32 bolde, selv om Messi gjorde mere end Ronaldo spillet 8 gange, men har fået mere end 17 mål. Begrænsning af rabatter for Billige Ronaldo Fodboldstøvler,skal køber straks, og du vil få flere tilbud.

I modsætning til disse data, Messi spillede en bedre ydeevne i 2017, og i denne sæson er hans personlige præstation var bedre end Ronaldo.

Vestlige medier påpegede også, at da Barcelona udgør MSN Trident, Messi, Luis Suarez og Neymar har sluttet sig sammen for at fået 350 bolde, herunder Macy 148 bolde, Suarez 117 bolde, Neymar 85 bolde. Alle behov, om de støvler, der er af høj kvalitet Billige Ronaldo Fodboldstøvler på vores hjemmeside.Du kan linke til der at vide flere detaljer.

Den største modstander af Ronaldo ' s fodbold karriere

Gengivet fra:http://www.vsffodbold2004.com/Den-storste-modstander-af-Ronaldos-fodbold-karriere

Contacter l'auteur de ce blog

5 DERNIERS ARTICLES
- PUMA EvoPOWER Vigor 1 Frigiver Nye Farve Fodboldsko
- Ronaldo I Træning For At Teste De Nye Nike Fodboldsko
- Spansk Træner Til At Juble Messi For Billige Messi Fodboldstøvler
- Giroud I Træning Iført Puma Mystiske Sorte Sko
- Nike Nye Neymar Eksklusive Assassin Fodboldsko Udgivet
Sommaire

CALENDRIER
LunMarMerJeuVenSamDim
0102
03040506070809
10111213141516
17181920212223
24252627282930
<< Avril >>

BLOGS FAVORIS
Ajouter fodboldstovlerborn à vos favoris
 Nike Vælge Den Ene Side Du Støtte Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

Selvom Ace 17 + blev udgivet i slutningen af ​​2016, indtil den "Checkered Black" farve blev frigivet, fik vi det endelige produkt. Hvordan markedet behandler dette par sko, der er blevet justeret, da den røde varsel farve kun er blevet frigivet til tre farver, er bestemt helt interessant. Måske forklarer det, hvorfor vi fik serien "Blue Blast", og nu får vi hurtigt den fulde version. Bestil Billige Fodboldstøvler nu på vores hjemmeside, og du vil få flere tilbud. Ace 17+ Purecontrol er let tildelt 2016 Best Concept Sneakers Award og har meget god praktisk funktionalitet. Den originale version er god, men du kan se, at i den intense øvelse mangler skorummet nok låsning, og det er svært for et par sneakers, der ikke kan tilpasses, så de passer perfekt. Hvis Adidas havde kunnet forbedre disse problemer ved den næste udgivelse af 16+, ville vi i det mindste have hørt om udgivelsen af ​​Ace 17+ ved udgangen af ​​det foregående år. Hurtig køb Adidas ACE fodboldstøvler, jo mere du køber, jo flere rabatter får du. Den nye version af skoen krave er højere end 16 +, og ligner en separat enhed, snarere end et komplet stykke strikkede overdele som før. Solerne er stadig markeret med en advarsel om slid på kromlaget. Vi kan helt sikkert lide den virkelige effekt af denne teknologi, men i virkeligheden er det bare det flotte udseende, der gør os til at se lykkelige. Solene er stadig et Fg / Ag system med koniske knopper, men de ser mere afrundede ud end den foregående generation. Skorummet skelet er ikke indlysende, i udseende, bageste af skoen kun NSG stedet skinner. Den første følelse af at bære en sko er en stærk følelse af pakke. Skoskabet er forsynet med en aksial muffe, der låser solens fødder i fravær af snørebånd, ligesom den forrige sko-tunge. Hylstersystemet er lavet af et blødt materiale, der gør det muligt for foden at forblive låst uden at blive presset. Dette er en innovation lavet af Adidas fra Primeknit 2 0. Vil du købe nyere Adidas ACE fodboldstøvler, så vær opmærksom på vores hjemmeside, vi vil opdatere det nye produkt til enhver tid. For mere information, besøg venligst:http://www.vsffodbold2004.com/Adidas-Ace-17-Purecontrol-serie-Fodboldsko

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 21-03-2017 à 08h33

 Retro Sko Krop Adidas Copa 17.1 TF Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

Nævn Adidas er fodbold sko, du kan ikke skelne den hver ACE-serien, du også kan ikke behøver at virvaret X med speciel stil, men kan ikke sige, at du ikke kender Copa! Når produktet er blevet reduceret til tre generationer, har opfølgningen Gloro ikke været i stand til at opnå en tilfredsstillende markedets reaktion på grund af sin civile prisfastsættelse. Den Fodboldstøvler Børn, skynd dig ordrer det. I slutningen af ​​sidste år, Adidas endelig skubbet ompakkede Copa til fronten. Copa 17 Adidas har altid fastholdt en omfattende og praktiske funktioner for at sikre, at den klassiske udseende på samme tid, også sluttede sig til de nye videnskabelige og teknologiske elementer. Denne gang Copa har en klarere positionering, og er strategisk supplerer Gloro. Direkte ordrer, købe Adidas Fodboldstøvler Børn, og det vil begynde at transportere til dig i den samme dag.

Retro sko form, klassiske tre søjler Logo, når ser det ved første øjekast, er du eller ikke tænker det er følelsen af ​​Copa Mundial? Ja, Copa 17 kan ses som en moderne udgave af Copa Mundial. TF sko hovedsagelig til spillestedet er almindelige, eller endda relativt fattige kunstgræs, så design fuldt tage hensyn til kunstgræs til toppen af ​​skoen materiale slitage, generelt i de tå dele med en kreds af pels Forstærkning. Bunden af ​​"ne Mærkning" ord indikerer, at den eneste materiale er et spor af gummi, som er det nuværende mainstream konfiguration.

Den Copa 17.1 af TF, sålerne er også re-forbedret, skal minde om, at denne Copa 17.1 TF såler yderste gummi er forholdsvis tynd, primært for at gøre sålerne tættere til foden. For ikke at lade de tynde såler påvirker komforten af ​​foden, hælen af ​​skoene også sluttet sig til Adidas Boost dæmpning teknologi. Vil du købe nyere Adidas Fodboldstøvler Børn, skal du være opmærksom på vores hjemmeside, vil vi opdatere det nye produkt til enhver tid.

Retro sko krop Adidas Copa 17.1 TF Læs mere på:http://www.vsffodbold2004.com/Retro-sko-krop-Adidas-Copa-17-1-TF

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 22-03-2017 à 07h44

 Ronaldos Værste 4 Data I Sin Karriere I Real Madrid Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

Ronaldo i spil med Bilbao blev udskiftet i forvejen, udtrykte han utilfredshed til Zhizu taktiske. Og Real Madrid træner sagde Ronaldo træt, så lad ham ende at hvile. Men Ronaldo er nu meget svært at spille rollen som angribere i Zizu taktisk, "Daily Sport avisen" direkte sagde: Ronaldo dagens score, assists, passerer og skydning er de værste i hans karriere tal.Fodboldstøvler Børn online shop, er begyndt at rabat, hurtigt bestille det.

Ronaldo har været 32 ​​år, hvilket betyder, at deres krop funktion begyndte at falde, og nu i spillet, Ronaldo hastighed og eksplosive kraft er ikke så god som tidligere, hvilket gør Ronaldo i spillet personlige datas begyndte at falde. Hurtigt købe Ronaldo Fodboldstøvler Børn, jo mere du køber, jo mere rabat får du.

I ligakamp, ​​Ronaldo 22 kampe, scorede 19 mål, i gennemsnit 0,86 mål per spil, og hvor meget Ronaldo den bedste sæson en liga mål sats er i Real Madrid? Svaret er den 2014-2015 sæsonen, da han selv kan nå et gennemsnit på 1,4 mål pr kamp, ​​men mindre end 2 år, lidt Ronaldo en alvorlig tilbagegang.

Selvom Ronaldo har fået mange priser, men i ligaen spillet, Ronaldo sendte kun fire assists, gennemsnit hjælper 0,2 gange. Tidligere Ronaldo havde den værste sæson i Real Madrid, men også i gennemsnit mere end 0,3 assists sendt. Og hans holdkammerat mellem graden af ​​stiltiende forståelse begyndte at falde, og nu hvert spil kan få 21 pass fra sine holdkammerater, men i fortiden er den gennemsnitlige spillet kan få 25 gange.

Hvis du beregne antallet af hans skud, så Ronaldo i denne sæson, i alt 101 gange afveg, er spilleren spille de mest antallet af La Liga. og nu er et gennemsnit på 4,6 skud pr kamp, ​​og deres tidligere sæson hvert felt shot har aldrig været mindre end 5 gange, og den højeste tid For marken skudt 7 gange. Hvis du ønsker at vide mere information om Ronaldo Fodboldstøvler Børn, kan du besøge hjemmesiden, hvor der er en mere detaljeret beskrivelse.

Ronaldos værste 4 data i sin karriere i Real Madrid Læs mere på:http://www.vsffodbold2004.com/Ronaldos-verste-4-data-i-sin-karriere-i-Real-Madrid

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 23-03-2017 à 09h58

 Nike Mercurial CR7 Aixsponza C4D Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

De fodboldstøvler, der dukker op foran offentligheden allerede designet, men der er en stærk design team bag hvert par fine, smukke fodboldstøvler, samt en række faser af designprocessen, uden hvilken der ikke er arbejde , så vil der ikke være nogen slutproduktet vi kan se. I udformningen af ​​Nike Mercurial CR7 Kapitel 3 eksklusive sko, den Aixsponza holdet fra Tyskland München, viste os et stort billede. Holdet arbejder hårdt stil af atmosfæren, styrken af ​​teknologi, C4D fleste af de officielle videoer er fra hænderne på dette team. Merchandise promotion tid, skal du nu ordrer købe Fodboldstøvler Børn, har mulighed for at få en række små gaver.

  Nike og Ronaldo underskrift serien kom til den tredje kapitel, dette afsnit hedder: Discovery, fortæller om Ronaldo fra en Madeira spæde dreng, til at blive den gamle Trafford NO.7 shirt nye ejer historie. Skoen krop fortsætter strømlinede stil af Mercurial Superfly V logo og kommer med udsøgt indretning. Den CR7 Fodboldstøvler Børn online salg butik, bekvem og hurtig, levering til din dør.

  Og jeg tror, ​​at efter at have læst Nike for tredje kapitel af CR7 reklame, de fleste mennesker har lyst til at blive hjernevasket den samme, gennem disse storslåede atmosfære, delikat og smukt billede, vi ved, hvordan deres sko produktionsprocessen er hvordan magtfulde, og overfladen af skoen farve design, glød den CR7 logo og så videre, alle de oplysninger, der skal bruge teksten til at indføre, Aixsponza med en fuld skærm for at opnå, og gennem skærmen for at udtrykke mere convincing.Just samme som når Aixsponza præsenterede sig , fortæller historien med det visuelle. Køb CR7 Fodboldstøvler Børn online, mere produktvalg, skal du gå til vores hjemmeside, og har høj kvalitet, eftersalgsservice.

Nike Mercurial CR7 Aixsponza C4D Læs mere på:http://www.vsffodbold2004.com/Nike-Mercurial-CR7-Aixsponza-C4D  

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 24-03-2017 à 08h10

 Nike MagistaX super topniveau detaljeret sammenligning Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

Nikes MagistaX serien har altid været en masse mennesker vælger den faktiske små pitch-sko, solid kontrol bold evne og behagelig at bære oplevelse, så MagistaX serien har opretholdt en relativt gode resultater og brugerfeedback. Efter lanceringen af ​​anden generation af spøgelser, små serier også indvarslede erstatningen. I dag vi sammenligner de to sko, er MagistaX Proximo II DF TF og MagistaX Finale II TF, er også den række af to high-end sko.Billige Fodboldstøvler online salg, bekvem og hurtig, levering til din dør.

  Små super-top materiale og store felt super-top flad, er Flyknit trikotage, men spøgelserne 2 overdel har tilføjet i den hævede, så den øverste blødhed med SF i forhold til hårdere. Den øverste af fremspringet er stoffet materiale kommer med ejendommen, den øverste på bagsiden af ​​ryg-regionen, men også for at se den hvide zonekort design. Lille felt top øvre materiale er NikeSkin kan overdel også se en hævet.

  Super-top sko hæl foring ligner ruskind stof, skridsikker god og behagelig, den øverste side af den relative forskel er meget værre: big mesh materiale, der sluttede den tynde svamp. Mange mennesker afspejler hælen af ​​låsen evne er meget dårlig, efterfulgt af frem og tilbage i hælen omrystning. Der er nye Billige Nike Fodboldstøvler for dig på vores hjemmeside, så få det så hurtigt som muligt.

  Super-top er stadig en fortsættelse af den høje konfiguration, den øvre og den super-super-lignende samme, meget oprigtig. Top og super-top i forhold til det faktum, også fattige i den øvre, toppen er NikeSkin. Sammenligning af de to sko i store ende af konfigurationen er de samme, pigge kan klare de fleste af spillestedet, støddæmpning, der for en vigtigste ramte græsset af de faktiske bekæmpe sko stadig vigtigere. Fordi placeringen af ​​forholdet mellem skoene af overførslen kontrol er ganske fast, men udførelsen med hensyn til styrke og hastighed i almindelighed. Køb Billige Nike Fodboldstøvler online, mere produktvalg, skal du gå til vores hjemmeside, og har høj kvalitet, eftersalgsservice.

Nike MagistaX super topniveau detaljeret sammenligning Læs mere på:http://www.vsffodbold2004.com/Nike-MagistaX-super-topniveau-detaljeret-sammenligning

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 27-03-2017 à 09h07


|<< | 1 |  2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12  >>> >>|


SYNDICATION
 
Fil RSS 2.0
Ajouter à NetVibes
Ajouter à Google
Ajouter à Yahoo
Ajouter à Bloglines
Ajouter à Technorati
http://www.wikio.fr
 

Allzic en direct

Liens Commerciaux
L'information à Lyon
Retrouvez toute l'actu lyonnaise 24/24h 7/7j !


L'information à Annecy
Retrouvez toute l'actu d'Annecy 24/24h 7/7j !


L'information à Grenoble
Retrouvez toute l'actu de Grenoble 24/24h 7/7j !


Application Restaurant
Restaurateurs, demandez un devis pour votre application iPhone


Fete des Lumières
Fête des lumières : vente de luminaires, lampes, ampoules, etc.


Diffuseur
Acheter un diffuseur d'huiles essentielles

Votre publicité ici ?
  Blog créé le 17-03-2017 à 09h22 | Mis à jour le 23-10-2017 à 04h25 | Note : Pas de note