Logo Allmyblog
Logo Allmyblog
Lien de l'article    

FODBOLDSTOVLERBORN

Fra den spanske "Daily Sports" news rapporterede, at Messi er den 2017 verdens bedste shooter, dette Argentina og scorede 27 mål, langt vinder Ronaldo, og i denne sæson er enkelte hændelser, Lionel Messi spillede en bedre, i personlige data, Barcelona ' s king har dannet et crush til Ronaldo. På udkig efter høj kvalitet Billige Fodboldstøvler? så gå ikke glip af vores produkter, vores arbejdsplads har et godt omdømme beskyttelse.

2017, Messi ' s position var mere tilbagetog, men den Argentinske trussel blev ikke mindre, og han kunne organisere tandem på banen, og ofte truer med sin modstander med score et mål. I dette år, at Messi har spillet 29 gange, scorede 27 mål, er verdens bedste shooter.

Der er tre mennesker ranking andet, henholdsvis er Cavagni, Dorst og Levan, tre personer er alle scoret 22 mål, 5 bolde mindre sammenlignet med Messi ' s. Costa Rica spiller Scott scorede 21 mål, og Real Madrid ' s største stjerne Ronaldo scorede kun 19 bolde, 8 bolde mindre end Messi. På Messi ' s 27 mål, der var 4 frispark scoring og 5 straffespark, og Ronaldo 19 scorede et mål, kun 1 sanktioner. Selv fra det antal, der hjælper, Ronaldo er stadig en ulempe, 2017, der sendes ud 4 assists, tabte til Messi er 9 gange.

I denne sæson, Messi spillede 48 gange, scorede 49 mål, og Ronaldo spillede 40 gange, fået 32 bolde, selv om Messi gjorde mere end Ronaldo spillet 8 gange, men har fået mere end 17 mål. Begrænsning af rabatter for Billige Ronaldo Fodboldstøvler,skal køber straks, og du vil få flere tilbud.

I modsætning til disse data, Messi spillede en bedre ydeevne i 2017, og i denne sæson er hans personlige præstation var bedre end Ronaldo.

Vestlige medier påpegede også, at da Barcelona udgør MSN Trident, Messi, Luis Suarez og Neymar har sluttet sig sammen for at fået 350 bolde, herunder Macy 148 bolde, Suarez 117 bolde, Neymar 85 bolde. Alle behov, om de støvler, der er af høj kvalitet Billige Ronaldo Fodboldstøvler på vores hjemmeside.Du kan linke til der at vide flere detaljer.

Den største modstander af Ronaldo ' s fodbold karriere

Gengivet fra:http://www.vsffodbold2004.com/Den-storste-modstander-af-Ronaldos-fodbold-karriere

Contacter l'auteur de ce blog

5 DERNIERS ARTICLES
- PUMA EvoPOWER Vigor 1 Frigiver Nye Farve Fodboldsko
- Ronaldo I Træning For At Teste De Nye Nike Fodboldsko
- Spansk Træner Til At Juble Messi For Billige Messi Fodboldstøvler
- Giroud I Træning Iført Puma Mystiske Sorte Sko
- Nike Nye Neymar Eksklusive Assassin Fodboldsko Udgivet
Sommaire

CALENDRIER
LunMarMerJeuVenSamDim
010203
04050607080910
11121314151617
18192021222324
252627282930
<< Juin >>

BLOGS FAVORIS
Ajouter fodboldstovlerborn à vos favoris
 Adidas Copa 17.1 vs 17.2 Detaljeret sammenligning Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

Som en nylig opført nye sko, Copa 17 holdning er stadig helt klar: den vigtigste kontrol af retro sko. Efter Adidas reform, har været de tre serier til at erobre verden! Tre-serien er ikke populær sidste lange, Copa 17 til at slutte Adidas er blevet en 4 serie af verden. Før påskønnelse, har der været på den øverste sektion og har et fuldt sortiment af forståelse, i dag har vi fokus på to niveauer af kontrast, for alle at købe sko til en vejledning. Merchandise forfremmelse tid, skal du nu ordrer købe Billige Fodboldstøvler, har mulighed for at få en række små gaver.   17.1 af den første snøring hul, hang en lille læder-tag, den lille tag til at gøre godt, kan bruges til at hænge i nøglen eller udstyrspakke, og straks forbedre den stil af fodboldfans. 17.2 lavt et niveau, så der er ingen sådan udformning. På grund af denne traditionelle fodbold sko, brug af intern og ekstern symmetrisk struktur, den ydre og indre design er den samme, og indersiden af ​​de forskellige steder i anklen, kan du se Ord sorte COPA. Den Adidas Fodboldstøvler, god kvalitet, flere rabatter og hurtig levering, så kom og få en.

  17.1 af indersålen dækket med materialet, er et lag af fluffy tekstur af stoffet, skal du trykke delikat, god anti-udskridning; 17.2 her er et lag af tyndt almindeligt stof, er der ingen anti-udskridning virkning. 17.1 indlægssåler er OrthoLite, bag er der linjer til at forhindre indlægssålen glider i; 17.2 er den sorte skum EVA, bagsiden af ​​spor af lim og sålerne er sticky sammen.

  Adidas Copa 17 er Copa Mundial "moderne version", baseret på Copa Mundial lavet, det er meget retro i udseende og klassiske, brug af Adidas fodbold sko på mange ikoniske elementer, det ser imponerende, men hvis kun fra udseendet at se , der har været en succes at tiltrække en masse mennesker. Køb Adidas Fodboldstøvler online, mere produktvalg, skal du gå til vores hjemmeside, og har høj kvalitet, eftersalgsservice.

Adidas Copa 17.1 vs 17,2 Detaljeret sammenligning Læs mere på:http://www.vsffodbold2004.com/Adidas-Copa-17-1-vs-172-Detaljeret-sammenligning

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 28-03-2017 à 10h23

 Nike CTR360 serien ‘Lights Out’ Curtain Call for påskønnelse Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

Jeg tror, ​​at en masse mennesker på CTR, dette specielt til at skabe for kontrol kugle af skoene. Ligesom før de højt humør spillere hurtigt fyldt hullet af Henrys afgang, da Premier League varmt midtbanespiller. Den rampelyset af sin naturlige blevet det vigtigste talsmand for CTR-serien. Rød og hvid klassiske farve af CTR, hvor mange mennesker bliver uforglemmelig klassiker. Køb en Billige Fodboldstøvler her, vi garanterer du ikke er sidste gang at købe her.

  CTR er en idiotsikker serie, den vigtigste talsmand blev købt af PUMA, netop forladt kun én hårdt for at støtte, men stadig ikke kan undslippe den skæbne at blive erstattet. Overrumplet af den nye serie udskiftet, så mange mennesker har ikke tid til at forberede. Magista er fuld af videnskab og teknologi, men hvor mange mennesker stadig elsker det valg at CTR? Eventuelle behov om fodboldstøvler, der er af høj kvalitet Nike CTR360 Fodboldstøvler i vores website.You kan linke til der at kende flere detaljer.

  Som et par limited edition erindringsmønter udgave, dette par sko med en meget moralsk mat sort farve, er CTR for sang. Dette par erindringsmønter sko er designet med CTR III som en skabelon. Sko krop materiale til Nike high-end sko i mere almindelige kunstige kænguru hud. Toe afrundet, tæt på indersiden af ​​tæerne på det sted, hvor Nike logo. Denne "Lights Out" snørebånd har også karakteristika tilsætte 3M reflekterende elementer. Indvendigt er den ikoniske stribe område af CTR III. Efterfulgt af Kanga-lite prægede ord.

  Sko uden for Nike-logo under den reflekterende effekt af de trykte striber. ACC teknologi i de seneste år som standard konfiguration af Nikes top sko naturligt og i sidste ende på dette par sko. Det nye design af såler af reaktionen hurtigere, og brugen af ​​360-graders all-round spike konfiguration. Efterfulgt hælen af ​​spyd design er også den maksimale garanti for stabilitet af skoene. Efterfulgt hælen af ​​en dobbelt top "M" font design, ved hjælp af en indbygget TPU. Fulgte hælen dele af Nike Impression logoet og CTR360 ord. Tag et kig omkring Nike CTR360 Fodboldstøvler, kan du søge efter relevante søgeord på vores hjemmeside.

Nike CTR360 serien 'Lights Out' Curtain Call for påskønnelse Læs mere på:http://www.vsffodbold2004.com/Nike-CTR360-serien-Lights-Out-Curtain-Call-for-paskonnelse  

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 29-03-2017 à 10h06

 Adidas X 16 PureChaos FG fodboldstøvler data Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

Hvilken stil er den mest populære fodbold sko? Jeg tror, ​​at Adidas lysets hastighed farve af X 16 PureChaos, bør være af tilstrækkelig konkurrenceevne. Lederen af ​​Adidas fodbold industri, lysets hastighed, med varm rød for vores fortolkning af den ultimative esoteriske af hastighed. Merchandise forfremmelse tid, skal du nu ordrer købe Billige Fodboldstøvler, har mulighed for at få en række små gaver.

  Selvom vi har set fremkomsten af ​​X 16 PureChaos under Europa Cup, men den hastighed og lys farve, vi stadig forbløffende til det. Når du kommer i form, er der virkelig et glimt af charmen. X 16 PureChaos sko krop linje er meget smidig proces, tåen og den anden halvdel af skoen krop forholdet er meget perfekt, er det let at tænke ligne sportsvogn. Uden for sko krop med Adidas familie-stil klassisk logo. Den Adidas X Fodboldstøvler butik, den nye direkte butik online.

  PureChaos overdel stadig bruges den kaldte Techfit kompression af et stykke af ultra-fibermateriale, kan mærke super-top modeller af den øvre, bedre end den øverste del af den bløde, fleksible og mere passende. X 16 PureChaos bruger opfindsomme PureCut Sock System at minimere virkningen af ​​snørebånd under mål, og med Techfit sko krave at forbedre hele den øverste pakke.

  Sko uden for Adidas logo, brug af varme pasta PU, har overfladen tegning tekstur, visuelle effekter eller god. Techfit sko krave og hæl foring, også sluttet sølv skridsikre små partikler, skal betragtes som en meget detaljerne i designet. Ydersål aspekter af PureChaos, brugen af ​​Adidas ledes Sprintframe, let og har en god fleksibilitet, men det blev afspejlet, at denne ydersål i kunstgræs bliver mere stiv, så vi anbefaler, at alle i den rette sted at bruge.

  Lys hastighed farve X 16 PureChaos, absolut have en wondful udseende, er afgjort et par meget attraktive sko på banen. Ydeevne har de nuværende Adidas alle de videnskabelige og teknologiske elementer, den midterste af de sko er mere fleksible, er der høj komfort Techfit-system. Køb Adidas X Fodboldstøvler nettet, mere produkt valg, skal du gå til vores hjemmeside, og har høj kvalitet, eftersalgsservice.

Adidas X 16 PureChaos FG fodboldstøvler data Læs mere på:http://www.vsffodbold2004.com/Adidas-X-16-PureChaos-FG-fodboldstovler-data  

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 31-03-2017 à 09h28

 Om Nike Hypervenom Phantom II AG-R data Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

Når bare på listen, den giftige foran II er meget populær, men efter et stykke tid, uanset om det er professionelle spillere eller civile, er begyndt kritik denne hårde vamp, mange stjerne spillere direkte sat på afspilleren skik. Efter at genanvende den første generation af giftige forsiden af ​​honeycomb vamp. Dette gør en masse civile føler misundelse, trods alt, spiller sædvane, er vores fjernt tilstedeværelse. Men heldigvis, Nike i tide at erkende denne form for en lille "fejl", så er der en tilbage til den tidlige generation af vamp af vampyr II. Nikes træk er også håber at kunne ændre offentligheden, før det ikke er meget godt indtryk. Den nye stil Billige Fodboldstøvler, skynd dig ordrer det.

  Men i tillæg til udskiftning af den øverste materiale, har Nike ikke har læder siden af ​​skoen og andre designændringer. Da det er definitionen af ​​kunstgræs stadion sko, så bunden af ​​den naturlige og i sidste ende slidstærke design. Nike i vores kritik flere år senere, og endelig vokse ind, og begyndte at bruge gennemsigtigt materiale, for at erstatte før den mørke materiale, således at ikke kun holde den oprindelige hensigt med design, men også vil ikke påvirke udseendet af sko. Den Nike Hypervenom Phantom Fodboldstøvler butik, den nye direkte butik online.

  For honeycomb-lignende NikeSkin materiale, ingen kan benægte det i skoene af fans i den position, jeg tror det er også en masse sko fans, grunden til, at giftige re-antændt interesse i en af ​​de vigtige årsager. Overdelen på begge sider, eller kan se Nike Flywire fluelinen teknologi, med snørebånd hul, kan fast låse foden, og i processen med høj hastighed kører, men også til spillerne har en lignende slynger som en fremdrift.

  Nike super-top, selvom dyrt, men din konfiguration i skoene på den utvetydige, tage dette par Nike Hypervenom Phantom II AG-R, er det nu hele den øverste Nike teknologi har det, men også genbrug tilbage til NikeSkin vamp. Kan forstås som Nike for at genoprette hjerter fans. Og AG-R ud sål også i kunstgræs websted har et godt ry, selv om det er forældet farve, jeg tror, ​​at folk som det er helt sikkert de fleste. Køb Nike Hypervenom Phantom Fodboldstøvler nettet, mere produkt valg, skal du gå til vores hjemmeside, og har høj kvalitet, eftersalgsservice.

Om Nike Hypervenom Phantom II AG-R data Læs mere på:http://www.vsffodbold2004.com/Om-Nike-Hypervenom-Phantom-II-AG-R-data  

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 01-04-2017 à 09h27

 Adidas Messi 15.1 FG / AG fodboldstøvler Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

Som en af ​​verdens fodboldstjerne, Messi er Adidas fodbold flag karakter, han følger de millioner fans Beckham på fodboldbanen efter den anden og har en dedikeret logo. Denne relativt høje sko boks, men også til en vis grad afspejler den eksklusive følelse af Messi eksklusiv. Merchandise forfremmelse tid, skal du nu ordrer købe Billige Fodboldstøvler, har mulighed for at få en række små gaver.

  Messi eksklusiv fodbold sko Mess 15.1 med iskrystal blå som den første farve, tunge med lyse gule udsmykning, og med skoene er knyttet til en blå sko taske. Hvis både X og ACE har en relativt undergravende udseende, Mess 15.1 er relativt "normale". Hele kroppen af ​​sko krop er forholdsvis afrundet, glat, ikke den form for skarp sans for skarpe.Billige Adidas Fodboldstøvler online salg, bekvem og hurtig, levering til din dør.

  Der er en spiller på fodboldbanen, fra det øjeblik, han vendte bolden, kan du finde ham og de andre folk på banen er ikke det samme, og Messi er netop leder af disse mennesker. Hans fødder ved foden af ​​de eksklusive fodbold sko, naturligt og alle til at skelne, Mess 15.1 sko krop materiale, der anvendes til at blive kaldt MessiTouch super fiber stof, med navnet på den spiller, til at navngive den ultra-fiber materiale, som anses også for at skabe en alternativ start.

  Toppen af ​​tungen implanteret en dæmpning hukommelse svamp, på den ene side kan reducere virkningen af ​​fodbold på vristen, kan den anden side også styrke den samlede komfort sko. Men lidt ked af, at tungen ikke er ventileret køling hul design. Indlægssåler bruger ikke lys perforerede indersåler, den forreste dækket med tyndt strikket stof, skridsikker effekt i almindelighed. Dette par af eksklusive sko fra et andet niveau, afspejler kærligheden til Adidas om Messi. At skabe præcedens for Messi navngivning metode, og fuldt ud i overensstemmelse med personlige præferencer for Messi til at vælge den øverste materiale, efter hans tekniske karakteristika for at skabe den "custom" og så videre, er afspejlet i overherredømme Messi. Der er mange typer af Billige Adidas Fodboldstøvler i vores hjemmeside, skal du klikke på linket for at sende, kan du lære mere i detaljer.

Adidas Messi 15.1 FG / AG fodboldstøvler Læs mere på:http://www.vsffodbold2004.com/Adidas-Messi-15-1-FG--AG-fodboldstovler

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 05-04-2017 à 10h02


|<< <<<  1  | 2 |  3   4   5   6   7   8   9   10   11   12  >>> >>|


SYNDICATION
 
Fil RSS 2.0
Ajouter à NetVibes
Ajouter à Google
Ajouter à Yahoo
Ajouter à Bloglines
Ajouter à Technorati
http://www.wikio.fr
 

Allzic en direct

Liens Commerciaux
L'information à Lyon
Retrouvez toute l'actu lyonnaise 24/24h 7/7j !


L'information à Annecy
Retrouvez toute l'actu d'Annecy 24/24h 7/7j !


L'information à Grenoble
Retrouvez toute l'actu de Grenoble 24/24h 7/7j !


Application Restaurant
Restaurateurs, demandez un devis pour votre application iPhone


Fete des Lumières
Fête des lumières : vente de luminaires, lampes, ampoules, etc.


Diffuseur
Acheter un diffuseur d'huiles essentielles

Votre publicité ici ?
  Blog créé le 17-03-2017 à 09h22 | Mis à jour le 23-10-2017 à 04h25 | Note : Pas de note