Logo Allmyblog
Logo Allmyblog
Lien de l'article    

FODBOLDSTOVLERBORN

Fra den spanske "Daily Sports" news rapporterede, at Messi er den 2017 verdens bedste shooter, dette Argentina og scorede 27 mål, langt vinder Ronaldo, og i denne sæson er enkelte hændelser, Lionel Messi spillede en bedre, i personlige data, Barcelona ' s king har dannet et crush til Ronaldo. På udkig efter høj kvalitet Billige Fodboldstøvler? så gå ikke glip af vores produkter, vores arbejdsplads har et godt omdømme beskyttelse.

2017, Messi ' s position var mere tilbagetog, men den Argentinske trussel blev ikke mindre, og han kunne organisere tandem på banen, og ofte truer med sin modstander med score et mål. I dette år, at Messi har spillet 29 gange, scorede 27 mål, er verdens bedste shooter.

Der er tre mennesker ranking andet, henholdsvis er Cavagni, Dorst og Levan, tre personer er alle scoret 22 mål, 5 bolde mindre sammenlignet med Messi ' s. Costa Rica spiller Scott scorede 21 mål, og Real Madrid ' s største stjerne Ronaldo scorede kun 19 bolde, 8 bolde mindre end Messi. På Messi ' s 27 mål, der var 4 frispark scoring og 5 straffespark, og Ronaldo 19 scorede et mål, kun 1 sanktioner. Selv fra det antal, der hjælper, Ronaldo er stadig en ulempe, 2017, der sendes ud 4 assists, tabte til Messi er 9 gange.

I denne sæson, Messi spillede 48 gange, scorede 49 mål, og Ronaldo spillede 40 gange, fået 32 bolde, selv om Messi gjorde mere end Ronaldo spillet 8 gange, men har fået mere end 17 mål. Begrænsning af rabatter for Billige Ronaldo Fodboldstøvler,skal køber straks, og du vil få flere tilbud.

I modsætning til disse data, Messi spillede en bedre ydeevne i 2017, og i denne sæson er hans personlige præstation var bedre end Ronaldo.

Vestlige medier påpegede også, at da Barcelona udgør MSN Trident, Messi, Luis Suarez og Neymar har sluttet sig sammen for at fået 350 bolde, herunder Macy 148 bolde, Suarez 117 bolde, Neymar 85 bolde. Alle behov, om de støvler, der er af høj kvalitet Billige Ronaldo Fodboldstøvler på vores hjemmeside.Du kan linke til der at vide flere detaljer.

Den største modstander af Ronaldo ' s fodbold karriere

Gengivet fra:http://www.vsffodbold2004.com/Den-storste-modstander-af-Ronaldos-fodbold-karriere

Contacter l'auteur de ce blog

5 DERNIERS ARTICLES
- PUMA EvoPOWER Vigor 1 Frigiver Nye Farve Fodboldsko
- Ronaldo I Træning For At Teste De Nye Nike Fodboldsko
- Spansk Træner Til At Juble Messi For Billige Messi Fodboldstøvler
- Giroud I Træning Iført Puma Mystiske Sorte Sko
- Nike Nye Neymar Eksklusive Assassin Fodboldsko Udgivet
Sommaire

CALENDRIER
LunMarMerJeuVenSamDim
01
02030405060708
09101112131415
16171819202122
23242526272829
30
<< Avril >>

BLOGS FAVORIS
Ajouter fodboldstovlerborn à vos favoris
 Adidas lancerer Green Classic-sneakers ace 17+ PureControl Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

Tid i slutningen af April, Europa League, er også ved at indvarsle i den afsluttende sprint etape, Adidas rettidig start "Turbo Charge Pack" Grøn Crazy Støj-serien, målet er at lade alle i den mest kritiske fase af sæsonen til at holde sig til acceleration, uanset om den mester, eller betydningen af nedrykning kvalifikation. Fodbold spil sæson er på vej, nu virkelig har brug for den Billige Fodboldstøvler, skynd dig ordrer.

  Hvis du er altid bekymret over vores oplysninger, vi vide, at vi har set en masse professionelle spillere sat på den grønne mad støj serie af sko til Andy to uger tidligere. Som Arsenal ' s Erneni og Real Madrids Marcelo, de sætter på den nyeste farve af ES og X-serien i uddannelse, hhv. Næste Adidas vil lade alle sine talsmænd kjole op denne nye farve, grøn mad støj vil erstatte den Blå Demon Teknologi, de nyeste liggende på banen.

  Verdens første par uden snørebånd fodbold sko blev lanceret i 2006, men de sneakers ikke vække stor bekymring i denne alder. 10 år senere, Adidas, der anvendes ACE16+ PureControl at genåbne den idé, at ingen snørebånd, og i det nye materiale Primeknit den succes i år at blive en af de bedst sælgende sneakers. Direkte ordrer, købe Adidas ACE Fodboldstøvler, og det vil begynde at transportere til dig samme dag.

  Med indførelsen af Adidas Ace 17+ Pure control Turbo Charge Voksen afdeling, børneafdeling er fulgt. Det ser ud til, at Adidas er virkelig brugt tid og energi til at yde professionel fodbold sko til teenagere, børn og fodbold sko er også begyndt at forholde sig til alle af Andy ' s fodbold sko-serien. Derfor, har du mulighed for at lade dit barn være i stand til at bære top sneakers som Ursula, Rakitic og Ali til at nyde glæden ved fodbold. Hvis du ønsker at købe den relevante Adidas ACE Fodboldstøvler, kan du søge efter relevante søgeord på vores

hjemmeside. Adidas lancerer Green Classic-sneakers ace 17+ PureControl Gengivet fra:http://www.vsffodbold2004.com/Adidas-lancerer-Green-Classic-sneakers-ace-17-PureControl

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 27-04-2017 à 11h46

 Adidas lancerer nyt "Glitch 17 Optiflage" soccer sko Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

Hvis Adidas fodbold sko-serien er sammenlignes med en stor familie, så Glitch er som en forladt fætter, den frie kombination af modulære konceptuelle design gør den fuld af modernitet, og det lader ikke til at være den "arving" til roden af familien. Det vil kun blive nævnt, da Adidas har brug for at vinde markedet. Merchandise fremme tid, nu ordrer til at købe Billige Fodboldstøvler, har mulighed for at få en bred vifte af små gaver.

  Det er uforudsigeligt, uigendrivelig og ikke tamme "special One". Det vil ikke tage sig af de følelser, der er af den gamle Skole, og når det virkelig ønsker det, det har en tendens til at bryde traditioner og undergrave den sidste. Direkte ordrer, købe Adidas X Fodboldstøvler, og det vil begynde at transportere til dig samme dag.

  Glitch er en maverick innovator af fodbold sko kredse, det er ikke til at den nuværende fodbold sko model, ser det ud "destruktiv", der kan erstatte den interne og eksterne støvler struktur, bryde den iboende regler, som giver mennesker en diversificeret valg, der giver en ny idé for personalisering.

  Denne gang Adidas lanceret et helt nyt lys grøn hud version shell, den helt nye udvendige støvler er på billedet er fuld af energisk og energiske lys grøn, skoen kroppen på begge sider af den sorte tre-lane bar lige ret til at bære på forskønnelse, afslutter en meget moderne, fed udvendige design. Den Adidas X Fodboldstøvler, der sælges her på vores hjemmeside, skal du have et kig på dette , måske der er nogle af de typer, som du kan lide.

Adidas lancerer nyt "Glitch 17 Optiflage" soccer sko Gengivet fra:http://www.vsffodbold2004.com/Adidas-lancerer-nyt-Glitch-17-Optiflage-soccer-sko

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 28-04-2017 à 10h09

 Faderen Vil Også Have At Neymar Skal Være Med I Manchester United? Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

Nyhederne om at Manchester United har købt Neymar har eksisteret i årevis, mens Neymars far og mægler Santos sagde, at Manchester United havde ønsket at købe Neymar i 2015, men blev afvist af Barcelona. Denne sommer kan Neymar virkelig komme, og emnet kan ses som en vittighed af fansne i nogen tid, men nu er jeg bange for, at det vil være en kendsgerning. Fodboldkampsæsonen kommer, har nu virkelig brug for "Billige Fodboldstøvler", skynd dig til at bestille det. For nylig har Neymar dage ikke været gode. Første ledelse i Barcelona, ​​der blev stillet spørgsmålstegn ved Neymars private livschaos, mener mange ledende medarbejdere, at Neymar vil blive den oprindelige Ronaldinho til udvikling, begyndelsen af ​​uhindret natteliv, hvis dette fortsætter, vil Neymar være det samme Som Ronaldinho depravation, og desuden fordi klubben og messi efter fornyelseskontrakten sikkert vil stå over for stort løntryk, og hvis neymar forlader, kan der fravige en masse lønrum. Så der er mange af grundene til at lade ledelsen i Barcelona ikke alle modsætte sig salget af Neymar. For nylig rapporterede de vestlige medier Diario Gol, at Neymars far og mægler Santos også var utilfreds med sin søns situation i Barcelona, ​​og Santos tror, ​​at hans søn i Barcelona altid vil leve under skyggen af ​​Messi, og forlade Barcelona, ​​være med til Manchester United er utvivlsomt Det bedste valg for sin søn. På vores hjemmeside er "Neymar fodboldstøvler", selv om prisen er billigere end andre, men kvaliteten er meget værd at blive garanteret. Som et resultat af alle de betragtede faktorer er muligheden for at Manchester United inviterer Neymar i sommer meget stor. Mourinho er også meget glad for Neymar, hvis Neymar til Manchester United også vil bringe manglen på Manchester United på fortovet , Mourinho kan muligvis replikere Chelsea-fasen af ​​Arjen Robben, Duff dobbelt vinger til angreb. Selvfølgelig, det endelige resultat, lad os vente og se! Køb "Neymar fodboldstøvler" online, mere produktvalg, skal du gå til vores hjemmeside og have høj kvalitet eftersalgsservice. Faderen vil også have at Neymar skal være med i Manchester United? For mere information, besøg venligst:http://www.vsffodbold2004.com/Faderen-vil-ogsa-have-at-Neymar-Manchester-United

For mere information, besøg venligst:http://www.vsffodbold2004.com/Faderen-vil-ogsa-have-at-Neymar-Manchester-United

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 23-05-2017 à 08h49

 Faderen Vil Også Have At Neymar Skal Være Med I Manchester United? Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

Nyhederne om at Manchester United har købt Neymar har eksisteret i årevis, mens Neymars far og mægler Santos sagde, at Manchester United havde ønsket at købe Neymar i 2015, men blev afvist af Barcelona. Denne sommer kan Neymar virkelig komme, og emnet kan ses som en vittighed af fansne i nogen tid, men nu er jeg bange for, at det vil være en kendsgerning. Fodboldkampsæsonen kommer, har nu virkelig brug for "Billige Fodboldstøvler", skynd dig til at bestille det. For nylig har Neymar dage ikke været gode. Første ledelse i Barcelona, ​​der blev stillet spørgsmålstegn ved Neymars private livschaos, mener mange ledende medarbejdere, at Neymar vil blive den oprindelige Ronaldinho til udvikling, begyndelsen af ​​uhindret natteliv, hvis dette fortsætter, vil Neymar være det samme Som Ronaldinho depravation, og desuden fordi klubben og messi efter fornyelseskontrakten sikkert vil stå over for stort løntryk, og hvis neymar forlader, kan der fravige en masse lønrum. Så der er mange af grundene til at lade ledelsen i Barcelona ikke alle modsætte sig salget af Neymar. For nylig rapporterede de vestlige medier Diario Gol, at Neymars far og mægler Santos også var utilfreds med sin søns situation i Barcelona, ​​og Santos tror, ​​at hans søn i Barcelona altid vil leve under skyggen af ​​Messi, og forlade Barcelona, ​​være med til Manchester United er utvivlsomt Det bedste valg for sin søn. På vores hjemmeside er "Neymar fodboldstøvler", selv om prisen er billigere end andre, men kvaliteten er meget værd at blive garanteret. Som et resultat af alle de betragtede faktorer er muligheden for at Manchester United inviterer Neymar i sommer meget stor. Mourinho er også meget glad for Neymar, hvis Neymar til Manchester United også vil bringe manglen på Manchester United på fortovet , Mourinho kan muligvis replikere Chelsea-fasen af ​​Arjen Robben, Duff dobbelt vinger til angreb. Selvfølgelig, det endelige resultat, lad os vente og se! Køb "Neymar fodboldstøvler" online, mere produktvalg, skal du gå til vores hjemmeside og have høj kvalitet eftersalgsservice. Faderen vil også have at Neymar skal være med i Manchester United?

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 25-05-2017 à 04h45

 Morata Iført Nye X 17.1 Fodboldsko Træning Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

Sammenlignet med november 2016 udgivet ACE 17+ Purecontrol er X-serien forholdsvis stille, men denne stille er ikke tavshed, men tålmodigheden til at vente på muligheder. Nu er den lange ventetid forbi, og i den kommende Champions League final fase, møder X 17 hver eneste. Før det officielle udseende, havde X 17.1 allerede vist sig tidligere ved foden af ​​Adidas underskrevne fodboldstjerne, og Morata fra Real Madrid var repræsentanten. Ikke kun i Champions League finalerne, men også i den sidste runde af mesterskabet spillet i La Liga, vil Morata sandsynligvis bære X 17,1 debut spil på forhånd. Merchandise forfremmelse tid, nu ordrer til at købe Billige Fodboldstøvler, har mulighed for at få en række små gaver. Adidas X 16 blev født i 2016, og i 12 måneder er X-serien blevet en af ​​Adidas mest populære fodboldsko. Mange Adidas-spillere har valgt X-serien til at spille fodboldkampen, og nu efter opgraderingen er X 17 forsinket. Med den nye serie fodboldsko, som vi udsatte før og Ace-serien, er Adidas fodboldsko line klarere. Morata blev en af ​​de første spillere til at bære X 17.1-serien tidligere sammenlignet med den foregående generation, og X 17 er blevet forbedret i detaljer, herunder en helt ny vamp. Super Top X + -serien er stadig brugen af ​​intet integreret design af sko. Begrænsning af rabatter til Adidas fodboldstøvler, køb straks, og du får flere tilbud. Som den første farve i X 17-serien bruger X 17.1 på Morata-foden en relativt lav nøgle grå udad, mærke-logoen er spændende blå, og denne farve er sømløst dækket med Real Madrid-trøje. Med den endelige nedtælling i Cardiff-finalespil, kommer Adidas x 17-serien ud i nærheden. Leder du efter billige Adidas fodboldstøvler? Vores produkter bliver diskonteret, kom og bestil det nu, og du får flere tilbud. Morata iført nye X 17.1 fodboldsko træning

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 25-05-2017 à 04h57


|<< <<<  1   2   3   4   5  | 6 |  7   8   9   10   11   12  >>> >>|


SYNDICATION
 
Fil RSS 2.0
Ajouter à NetVibes
Ajouter à Google
Ajouter à Yahoo
Ajouter à Bloglines
Ajouter à Technorati
http://www.wikio.fr
 

Allzic en direct

Liens Commerciaux
L'information à Lyon
Retrouvez toute l'actu lyonnaise 24/24h 7/7j !


L'information à Annecy
Retrouvez toute l'actu d'Annecy 24/24h 7/7j !


L'information à Grenoble
Retrouvez toute l'actu de Grenoble 24/24h 7/7j !


Application Restaurant
Restaurateurs, demandez un devis pour votre application iPhone


Fete des Lumières
Fête des lumières : vente de luminaires, lampes, ampoules, etc.


Diffuseur
Acheter un diffuseur d'huiles essentielles

Votre publicité ici ?
  Blog créé le 17-03-2017 à 09h22 | Mis à jour le 23-10-2017 à 04h25 | Note : Pas de note