Logo Allmyblog
Logo Allmyblog
Lien de l'article    

FODBOLDSTOVLERBORN

Fra den spanske "Daily Sports" news rapporterede, at Messi er den 2017 verdens bedste shooter, dette Argentina og scorede 27 mål, langt vinder Ronaldo, og i denne sæson er enkelte hændelser, Lionel Messi spillede en bedre, i personlige data, Barcelona ' s king har dannet et crush til Ronaldo. På udkig efter høj kvalitet Billige Fodboldstøvler? så gå ikke glip af vores produkter, vores arbejdsplads har et godt omdømme beskyttelse.

2017, Messi ' s position var mere tilbagetog, men den Argentinske trussel blev ikke mindre, og han kunne organisere tandem på banen, og ofte truer med sin modstander med score et mål. I dette år, at Messi har spillet 29 gange, scorede 27 mål, er verdens bedste shooter.

Der er tre mennesker ranking andet, henholdsvis er Cavagni, Dorst og Levan, tre personer er alle scoret 22 mål, 5 bolde mindre sammenlignet med Messi ' s. Costa Rica spiller Scott scorede 21 mål, og Real Madrid ' s største stjerne Ronaldo scorede kun 19 bolde, 8 bolde mindre end Messi. På Messi ' s 27 mål, der var 4 frispark scoring og 5 straffespark, og Ronaldo 19 scorede et mål, kun 1 sanktioner. Selv fra det antal, der hjælper, Ronaldo er stadig en ulempe, 2017, der sendes ud 4 assists, tabte til Messi er 9 gange.

I denne sæson, Messi spillede 48 gange, scorede 49 mål, og Ronaldo spillede 40 gange, fået 32 bolde, selv om Messi gjorde mere end Ronaldo spillet 8 gange, men har fået mere end 17 mål. Begrænsning af rabatter for Billige Ronaldo Fodboldstøvler,skal køber straks, og du vil få flere tilbud.

I modsætning til disse data, Messi spillede en bedre ydeevne i 2017, og i denne sæson er hans personlige præstation var bedre end Ronaldo.

Vestlige medier påpegede også, at da Barcelona udgør MSN Trident, Messi, Luis Suarez og Neymar har sluttet sig sammen for at fået 350 bolde, herunder Macy 148 bolde, Suarez 117 bolde, Neymar 85 bolde. Alle behov, om de støvler, der er af høj kvalitet Billige Ronaldo Fodboldstøvler på vores hjemmeside.Du kan linke til der at vide flere detaljer.

Den største modstander af Ronaldo ' s fodbold karriere

Gengivet fra:http://www.vsffodbold2004.com/Den-storste-modstander-af-Ronaldos-fodbold-karriere

Contacter l'auteur de ce blog

5 DERNIERS ARTICLES
- PUMA EvoPOWER Vigor 1 Frigiver Nye Farve Fodboldsko
- Ronaldo I Træning For At Teste De Nye Nike Fodboldsko
- Spansk Træner Til At Juble Messi For Billige Messi Fodboldstøvler
- Giroud I Træning Iført Puma Mystiske Sorte Sko
- Nike Nye Neymar Eksklusive Assassin Fodboldsko Udgivet
Sommaire

CALENDRIER
LunMarMerJeuVenSamDim
01
02030405060708
09101112131415
16171819202122
23242526272829
30
<< Avril >>

BLOGS FAVORIS
Ajouter fodboldstovlerborn à vos favoris
 Retro-Klassisk stil Puma King top "Foretaget i Italien" Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

Puma King top "Made in Italy" - serien, hvilket bringer en italiensk-stil sort/Sølv farve opdatering. King er en verden af fodbold sko mest fuld af nostalgi produkter, og Puma er konstant at bringe det elegante ændringer, som denne smukke produkter. Billige Fodboldstøvler her, kan du få flere indrømmelser, fordi vores online indkøbscenter er diskontering til salg, chancer er ikke at være forpasset.

  Puma King er nu i 48 år, men stadig har været på weekender' pitch. Moderne teknologi gør skoen mere smidig til dagens kamp, og de spillere, der ved, at det aldrig har forladt os. Sort Ægte læder sko med hvid hæl, som er en kombination af de to gange produkt. Høj kvalitet, klassisk, perfekt stil for fodbold sko, Købe Puma Fodboldstøvler, kan du besøge vores hjemmeside.

  Kan du forestille dig, at "Made in Italy" - version, der er den bedste anledning af dette land, der gør Puma king fuld af klassiske ånde. Puma King M. I. jeg har været helt nyt kapitel i Football-serien. Ikke til at hvile på laurbærrene, men heller ikke bare at skrive forbi dette nye sko er mere opmærksom på alle aspekter af detaljer, men også er derfor det er også overlegen. Den bløde dermis bringer den perfekte touch, og en solid ramme, der beskytter spillerne i lyset af moderne fodbold hårde kampe, og mere selvtillid. Der er mange kunder til at Købe Puma Fodboldstøvler, efter alt, er dette en klassisk repræsentant, meget værdifuld samling, skyndte sig at bestille det.

Retro-Klassisk stil Puma King top "Foretaget i Italien" Gengivet fra:http://www.vsffodbold2004.com/Retro-Klassisk-stil-Puma-King-top-Foretaget-i-Italien

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 19-04-2017 à 09h52

 Ronaldo opnår Champions League 100 bolde milepæl|Billige Ronaldo Fodboldstøvler Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

Real Madrid og Bayern München her til morgen den anden runde af Champions League-kamp, og faktisk ikke skuffe fans, Bayern 90 minutter af spillet, der trækkes ind overarbejde spille. Men Real Madrid er bedre end Bayern, fordi de har Ronaldo, i overarbejde banen, Ronaldo brød ud, Real Madrid i træk fik tre bolde, den samlede score vinder 6-3. Køb den nye stil Billige Fodboldstøvler på vores hjemmeside her, kan du få en chance for at få en lille gave.

Ronaldo viste sig igen her til morgen, at Champions League tilhørte hans turnering, og Portugals superstjerne scorede et hat-trick til Bayern München hjemme, og den første 2-0 på mål af turen, at Bayern scorede han 5 mål i de 2 spil. Det er den nat, for Ronaldo, et spil for at hjælpe ham med at opdatere en masse data. Billige Ronaldo Fodboldstøvler, Begrænset tid, Salg.

Ronaldo blev den første spiller til at fuldføre et hat-trick i Champions League slutspillet mod Bayern, og han blev også vinder af Champions League 1/4-finalen, hvor han scorede op til 20 kugler. Han var den første spiller til at score 100 i Champions League-historien, og det var, hvad enhver stjerne, havde undladt at gøre. Hvis han scorede sit første mål i Champions League-kvalifikationen, hans mål i Champions League er nået 101 bolde.

I denne sæson, Ronaldo ' s turnering 38 spil har fået 31. Til at slutte sig til Real Madrid, 8 sæsoner i træk, at hans mål at nå op på 30 +, er den score er 33, 53, 60, 55, 51, 61, 51 og 31. Med Carlo Ancelotti ' s ord, Ronaldo er en spiller med 1-0 attributter, selv om målet for sæsonen er faldet i forhold til forrige sæson, men på et kritisk tidspunkt, forbliver han troværdig superstar. Real Madrid-boss Zidane værdsætter: "Når holdet har brug for ham, han skiller sig altid ud!" Ægte Billige Ronaldo Fodboldstøvler, gå ikke glip af en sjælden chance for, skynd dig at bestille det.

Ronaldo opnår Champions League 100 bolde milepæl|Billige Ronaldo Fodboldstøvler Gengivet fra:http://www.vsffodbold2004.com/Ronaldo-opnar-Champions-League-100-bolde-milepel-Ronaldo  

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 20-04-2017 à 10h49

 Lippi: Messi stadig har et verdensklasse-evner Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

Juventus og Barcelona er om at starte en hård konkurrence, Lippi rost Juventus, i den tro at de kan tage en bedre ydeevne. Han nævner også, at Barcelona ' s angreb linje er den bedste i verden, men det er en skam, at defensive er ikke. Købe Billige Fodboldstøvler, vi har evnen til at løfte dig, at det er perfekt.

  "Jeg så en stærk Juventus i den første kamp." Barcelona ' s offensiv er den bedste i verden. Men der er ingen tvivl om, at Juventus ' forsvar er den bedste i verden. "

  "The Bianconeri vil helt sikkert tage ud på deres første runder, og jeg tror, at holdet vil få chancen i spillet, og Yi Guayin og Dibara vil ikke fejl."

  "Muligheden for Messi at falde?" Ved at se på Barcelona 's resultater, samt Messi' s mål og assister, jeg tror ikke det er Messi ' s problem, men en Barcelona-spiller. Og Barcelona ' s defensive problemer, har en stor indflydelse på holdet."Leder du efter den Billige Messi Fodboldstøvler? Du er heldig, er vores produkter diskontering for den nye kunde, hurtigt at købe det.

  Juventus gang i den føre til læder for at vinde Champions League, og den nuværende manager Alegre, bliver ofte brugt til at sammenligne med ham.

  "Han var samme alder, jeg gik til Juventus, og vi var alle Toscana, og han førte holdet til at vinde premier league mesterskabet i den første sæson," han underviste. Jeg kan også godt lide at prøve forskellige formationer, vi har en masse ligheder."

  "Folk begyndte at udspørge ham, men på grund af hans præstation i Milano, jeg tror, han var den bedste træner i verden, og de sidste ting er blevet en ting at lade det gå." Der er mange Billige Messi Fodboldstøvler til salg, venligst gå til vores hjemmeside for at vide mere information om det.

Lippi: Messi stadig har et verdensklasse-evner Gengivet fra:http://www.vsffodbold2004.com/Lippi-Messi-stadig-har-et-verdensklasse-evner

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 21-04-2017 à 09h40

 Keane: Neymar og Luis Suarez har de klarer sig dårligt Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

Roy Keane mener, at Barcelona ' s Neymar og Luis Suarez har opført sig dårligt på banen, og ikke skiller sig ud og lede holdet i to-runde-kamp mod Juventus. Høj kvalitet og Billige Fodboldstøvler, gå ikke glip af den chance, eller du vil fortryde.

  UEFA Champions League 1/4-finalen i Barcelona home 0:0 trækker Juventus, den samlede score 0:3 blev elimineret af modstanderen. Barcelona havde ikke et mirakel ligesom i 1/8-finalen mod PSG.

  I denne sæson, Neymar og Luis Suarez scorede i alt 47 mål, men i spillet, Neymar syntes 46 gange tabt. Den Billige Neymar Fodboldstøvler er til salg nu på vores online butik, der er en stor rabat fra nu, så spild ikke din tid, skynd dig at købe det.

  "Neymar og Luis Suarez har ikke været i stand til at skille sig ud og lede holdet i de to runder, og Messi lejlighedsvis har en god præstation, men det er svært at true den anden målmand," sagde Keane.

  "Barcelona har en lille chance for en reel trussel mod modstanderens mål. Fra den defensive synspunkt, Juventus ydeevne er meget god. Dette er en bemærkelsesværdig bedrift. Men selv hvis holdets forsvar er fremragende, det vil stadig give Barcelona en eller to chancer, og det er beklageligt, at Messi har ikke været i stand til at gribe de chancer." Keane sagt.

  Keane stadig sagt, at "Juventus har klaret sig bedre i de to runde-spil, og deres erfaring er afspejlet."

  Barcelona slog Juventus i Champions League-finalen i 2014-15 sæsonen og vandt Champions League. Men i denne sæson igen møder Juventus, Barcelona to runder af konkurrencen alle ikke kan trænge igennem Chiellini og Buffon førte den defensive linje. Leder du efter den Billige Neymar Fodboldstøvler? Fortvivl ikke, her kan du vide flere detaljer på vores hjemmeside.

Keane: Neymar og Luis Suarez har de klarer sig dårligt Gengivet fra:http://www.vsffodbold2004.com/Keane-Neymar-og-Luis-Suarez-har-de-klarer-sig-darligt

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 24-04-2017 à 10h07

 Nike Magista Opus II sammenligning af nye gamle overdel Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

Nike sidste gang udgivet "Motion Blur" - serien, for sin fodbold sko bragt et nyt udseende og farve, for Magista, forandring er ikke begrænset til farvetilpasning, vamp struktur har også forbedret og opgraderet. Ønsker en Fodboldstøvler med sok? Se her, en høj kvalitet fodbold sko er diskontering til salg.

  Vi sætter to typer af øvre struktur Magista Opus II sammen, kan vi naturligvis se ændringerne. Den vigtigste ændring er koncentreret på den øverste struktur, der svarer til en sådan opgradering, men også dukkede op, før giften Foran II øverste design, for en sådan forbedring er ikke nok til at bruge erstatningen til at inkarnere, så mange mennesker sætter denne kun udskiftning af det øverste Magista Opus kaldet "2.5" generation. Købe et par Fodboldstøvler med sok Nike for dig selv, lad din præstation på banen til at være perfekt.

  Kontrasterende den første farve i Magista Opus II, dens 3d konveks punkt struktur af overdel er legemliggjort i form af punch huller, der er, overdelen af bule og overdel er ikke integreret design, og den ændrede øvre struktur er helt helhed. Den forbedrede øverste figur er tættere på den øvre struktur Super top Magista Obra II. Kun Ultra top er den øverste materiale er Flyknit, mens den øverste materiale er Kangalite faux kangaroo hud. Denne integration af overdel kan øge integriteten af overdel.

  Den største fordel af forbedret overdel er at mindske afstanden mellem top og ultra top, som er bedre for de nye og gamle to overdel? Vi kan ikke springe til konklusioner, trods alt, alle er vane, og følelsen er anderledes. Tøv ikke længere, skynd dig at købe den Fodboldstøvler med sok Nike, gå ikke glip af denne chance.

Nike Magista Opus II sammenligning af nye gamle overdel Gengivet fra:http://www.vsffodbold2004.com/Nike-Magista-Opus-II-sammenligning-af-nye-gamle-overdel

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 25-04-2017 à 10h35


|<< <<<  1   2   3   4  | 5 |  6   7   8   9   10   11   12  >>> >>|


SYNDICATION
 
Fil RSS 2.0
Ajouter à NetVibes
Ajouter à Google
Ajouter à Yahoo
Ajouter à Bloglines
Ajouter à Technorati
http://www.wikio.fr
 

Allzic en direct

Liens Commerciaux
L'information à Lyon
Retrouvez toute l'actu lyonnaise 24/24h 7/7j !


L'information à Annecy
Retrouvez toute l'actu d'Annecy 24/24h 7/7j !


L'information à Grenoble
Retrouvez toute l'actu de Grenoble 24/24h 7/7j !


Application Restaurant
Restaurateurs, demandez un devis pour votre application iPhone


Fete des Lumières
Fête des lumières : vente de luminaires, lampes, ampoules, etc.


Diffuseur
Acheter un diffuseur d'huiles essentielles

Votre publicité ici ?
  Blog créé le 17-03-2017 à 09h22 | Mis à jour le 23-10-2017 à 04h25 | Note : Pas de note