Logo Allmyblog
Logo Allmyblog
Lien de l'article    

FODBOLDSTOVLERBORN

Fra den spanske "Daily Sports" news rapporterede, at Messi er den 2017 verdens bedste shooter, dette Argentina og scorede 27 mål, langt vinder Ronaldo, og i denne sæson er enkelte hændelser, Lionel Messi spillede en bedre, i personlige data, Barcelona ' s king har dannet et crush til Ronaldo. På udkig efter høj kvalitet Billige Fodboldstøvler? så gå ikke glip af vores produkter, vores arbejdsplads har et godt omdømme beskyttelse.

2017, Messi ' s position var mere tilbagetog, men den Argentinske trussel blev ikke mindre, og han kunne organisere tandem på banen, og ofte truer med sin modstander med score et mål. I dette år, at Messi har spillet 29 gange, scorede 27 mål, er verdens bedste shooter.

Der er tre mennesker ranking andet, henholdsvis er Cavagni, Dorst og Levan, tre personer er alle scoret 22 mål, 5 bolde mindre sammenlignet med Messi ' s. Costa Rica spiller Scott scorede 21 mål, og Real Madrid ' s største stjerne Ronaldo scorede kun 19 bolde, 8 bolde mindre end Messi. På Messi ' s 27 mål, der var 4 frispark scoring og 5 straffespark, og Ronaldo 19 scorede et mål, kun 1 sanktioner. Selv fra det antal, der hjælper, Ronaldo er stadig en ulempe, 2017, der sendes ud 4 assists, tabte til Messi er 9 gange.

I denne sæson, Messi spillede 48 gange, scorede 49 mål, og Ronaldo spillede 40 gange, fået 32 bolde, selv om Messi gjorde mere end Ronaldo spillet 8 gange, men har fået mere end 17 mål. Begrænsning af rabatter for Billige Ronaldo Fodboldstøvler,skal køber straks, og du vil få flere tilbud.

I modsætning til disse data, Messi spillede en bedre ydeevne i 2017, og i denne sæson er hans personlige præstation var bedre end Ronaldo.

Vestlige medier påpegede også, at da Barcelona udgør MSN Trident, Messi, Luis Suarez og Neymar har sluttet sig sammen for at fået 350 bolde, herunder Macy 148 bolde, Suarez 117 bolde, Neymar 85 bolde. Alle behov, om de støvler, der er af høj kvalitet Billige Ronaldo Fodboldstøvler på vores hjemmeside.Du kan linke til der at vide flere detaljer.

Den største modstander af Ronaldo ' s fodbold karriere

Gengivet fra:http://www.vsffodbold2004.com/Den-storste-modstander-af-Ronaldos-fodbold-karriere

Contacter l'auteur de ce blog

5 DERNIERS ARTICLES
- PUMA EvoPOWER Vigor 1 Frigiver Nye Farve Fodboldsko
- Ronaldo I Træning For At Teste De Nye Nike Fodboldsko
- Spansk Træner Til At Juble Messi For Billige Messi Fodboldstøvler
- Giroud I Træning Iført Puma Mystiske Sorte Sko
- Nike Nye Neymar Eksklusive Assassin Fodboldsko Udgivet
Sommaire

CALENDRIER
LunMarMerJeuVenSamDim
01
02030405060708
09101112131415
16171819202122
23242526272829
30
<< Avril >>

BLOGS FAVORIS
Ajouter fodboldstovlerborn à vos favoris
 Nike Mercurial Victory VI TF Champion Elite Fodbold Sko Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

Dette billede viser den seneste Nike Mercurial Victory VI Elite Champions Mester Elite serie af fodboldstøvler. Kommende udgivelser af denne Elite Champions Mester Elite Suite, til Nike Mercurial bragt en af de mest overraskende farve. Det kombinerer royal blå og røde, orange, og Nike ' s mest almindeligt anvendte volt gul. På udkig efter høj kvalitet Billige Fodboldstøvler? så gå ikke glip af vores produkter, vores arbejdsplads har et godt omdømme beskyttelse.

  Og sammenlignet med de tidlige dage af vores eksponering for eksempel, er den seneste billeder har nogle subtile ændringer i farve. Den mest indlysende er den sko foran red pink, overdel af Nike Swoosh logo også blive metallisk sølv. Logoet af Nike kan ses inde i sneakers, der er en af de ikoniske designs i Mercurial-serie. På vores hjemmeside Køb Nike Fodboldstøvler, selv om prisen er billigere end andre, men kvaliteten er meget værd for at være garanteret.

  Hertil kommer, at for Nike Hypervenom Phantom 3 fodbold sko, den mest spektakulære og unikke farve matchende har været udsat for i forvejen. Som en del af dette års Nike Elite Champions pack, Orange/navy blå og metallic grå Nike Hypervenom 3 fodbold Sko, vil debut i UEFA Champions League-finalen i sæsonen 2016-17. Nike Hypervenom 3 fodboldstøvler brugt et stykke Flykint strik overdel, der giver spilleren med en perfekt touch. Den øvre inde i vrist område, også implanteret med PORON svamp, der kan bringe bolden og skyde to aspekter af indlysende hjælp.

  Nike Elite Champions Mester Elite Dragt vil blive frigivet i slutningen af November, herunder Nike Mercurial Superfly V, og andre forskellige niveauer af fodbold sko. Ethvert behov om fodbold sko, der er af høj kvalitet Køb Nike Fodboldstøvler på vores hjemmeside.Du kan linke til der at vide flere detaljer.

Nike Mercurial Victory VI TF Champion Elite Fodbold Sko Læs mere på:http://www.vsffodbold2004.com/Nike-Mercurial-Victory-VI-TF-Champion-Elite-Fodbold-Sko

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 13-04-2017 à 09h46

 Adidas x 17 PureChaos udseende tidlig eksponering Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

Adidas x 17 PureChaos Fodbold sko, den første farve af brug af hvid, lys grå og lys blå moderne design. Den hvide Adidas x 17 PureChaos Soccer Shoe er en del af Adidas Ocean Storm serien, som vil blive lanceret i August 2017. Ønsker at tilpasse til Billige Fodboldstøvler? På vores hjemmeside, kan du designe dit eget logo til print på støvler.

  Adidas x 17 PureChaos Fodbold sko er første farve sæt i hvidt, energi, blå og gennemsigtig grå farve elementer. Det øverste materiale, der vedtager den aktuelle populære Primeknit-teknologien af Adidas, og den øverste er også tilknyttet et stort antal af sorte prikker, der kan forbedre kontrollen bolden evne af den øverste. Sammenlignet med den tidligere generation, Adidas x 17 PureChaos overdelen til at være lettere, tyndere, og i stand til at gøre fødderne mere direkte udsat til fodbold for at skabe en mere realistisk følelse med bolden.

  Den store bund og sko negle har ikke opgraderet, X 17 PureChaos følger den tidligere generation af s store bunden design, er dette synspunkt, innovation, er utilstrækkelig. Hurtigt Køb Adidas Fodboldstøvler, jo mere du køber, jo mere rabat du vil få.

  Adidas x 17 PureChaos salgsargument 1, i ét stykke Primeknit overdel. 2, at ingen snørebånd design. 3, NSG 3d granulat, øger den øverste styre bolden evne. 4, letvægts Sprintframe store bunden. 5, design af kløften sko negle, der kan give det bedste greb og eksplosiv kraft.

  Den hvide Adidas x 17 PureChaos Fodbold sko hører til en del af Adidas Ocean Storm serien. Hvis du ønsker at vide mere information om, hvordan du Køb Adidas Fodboldstøvler, kan du besøge hjemmesiden, hvor der er en mere detaljeret beskrivelse.

Adidas x 17 PureChaos udseende tidlig eksponering Læs mere på:http://www.vsffodbold2004.com/Adidas-x-17-PureChaos-udseende-tidlig-eksponering

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 14-04-2017 à 09h54

 Den nye undergravende design af Nike CTR360 Maestri III Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

Tror mange mennesker til CTR, dette er specielt konstrueret til bolden til at bygge sko har altid været en stærk følelse. Tanken om, at tiden, den lille metode kraftig opstemte hurtigt fylder Henry ' s efterlades blank bliver Premier League hot midtbanen. Han naturligvis blev den vigtigste talsmand for CTR-serien. Rød og hvid klassisk farve matchende CTR er blevet antallet af mennesker i tankerne mindeværdige klassikere. For en tid, den lille lov, blev den nye konge af Arsenal. Merchandise fremme tid, nu ordrer til at købe Billige Fodboldstøvler, har mulighed for at få en bred vifte af små gaver.

  Nike CTR360 Maestri-serien bør være den eneste fodbold sko serie Nike selskab har ikke været over ved Adidas, for nylig, Nike CTR360 Maestri III vil blive lanceret med et nyt billede af markedet, for at give Adidas et stærkt slag.

  Nike CTR360 Maestri III ikke kun den øverste materiale, opgraderinger, nye KANGA-LITE II m materiale, som er blødere og tættere til fornemmelsen af kangaroo huden, den øvre kontrol sfære er også ændret til prægning af design, sko, inde i friktion blok har også ændret sig i en mere ensartet fordeling af friktion barer, den mediale amplitude af "bue" design, der kombinerer bløde øverste materiale, der hævdes at opfylde vilkårlig fod type. Hurtigt købe Nike CTR360 Fodboldstøvler, jo mere du køber, jo mere rabat du vil få.

  Det er ikke svært at se den konvekse punkter på friktion strip, og Nike CTR360 Maestri III understreger sin kontrol over fodbold. Fra spionere på foto af Nike CTR360 Maestri III den store ende har også ændret sig, med Nike Tiempo IV lignende til den store bund. Der er af høj kvalitet af Nike CTR360 Fodboldstøvler på vores hjemmeside, klik på link for at sende, kan du få mere at vide i detaljer.

Den nye undergravende design af Nike CTR360 Maestri III Læs mere på:http://www.vsffodbold2004.com/Den-nye-undergravende-design-af-Nike-CTR360-Maestri-III

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 15-04-2017 à 10h02

 Adidas ace 17+ PureControl uden snørebånd ny farve Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

Adidas Helt nye Turbo Pack række sneakers, for sit es 17+ PureControl uden snørebånd fodbold sko, som blev indført for et frisk udseende. Den Turbo pack er en komplet serie af fodboldstøvler, som er udstedt af Adidas, den mest slående som er ace 17+ PureControl. Prisen forbliver den samme!!! Stil Opdatering? For det Billige Fodboldstøvler bedste tid.

  Den nye farve matchende Adidas ace 17+ PureControl Fodbold Sko er primært til stadion for at lave en ny erklæring. Med to forskellige nuancer af grøn og sort og guld detaljer, ACE 17+ PureControl i Turbo Pack serien er lysere end før. Nye Adidas ACE Fodboldstøvler, nyde den rabat pris, samt hurtig og sikker levering, så denne drøm shirts skridt hurtig på plads på din side!

  Vi ved alle, at Ace 17+ PureControl indført Boost mellemsål, denne meget god dæmpning materiale, der kan ses gennem den store ende af fodbold, som det også blev til ace 17+ PureControl en stor funktion.

  Teknisk set, er den nye Turbo pack farve-matchende ace 17+ PureControl er den samme som den tidligere version. Et stykke Primeknit strikstoffer har en meget god fornemmelse af indpakning, design af ingen snørebånd giver en ren, flad overdel for spillere, og bunden af boost materiale, der kan give stød absorber, der kræves for sneakers. Så,hvis du var chokeret over dette, måske ønsker at du kan optimistiske fange mulighed for at købe et par Adidas ACE Fodboldstøvler.

Adidas ace 17+ PureControl uden snørebånd ny farve Læs mere på:http://www.vsffodbold2004.com/Adidas-ace-17-PureControl-uden-snoreband-ny-farve  

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 17-04-2017 à 10h52

 Strålende farve matchende Adidas X16.1 klassisk stil Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

Rød Adidas X16.1 Soccer sko, til en ny generation af Kaos Adidas fodbold sko bragt iøjnefaldende nye design, sko blev lanceret i juli 2016. Selv om den X16.1 farve 2016 Europa Cup sølv og rød farve, men det er en lille effekt. Elegant og ædel, klassisk Billige Fodboldstøvler, gøre dine bevægelser mere yndefuld. Er du sikker på ikke at se på det?

  Maj 2015, Adidas lanceret den første X-serien af fodbold sko i historien, den serie af fodboldstøvler vendt på banen for at gøre et rod af spillere, der er specielt tilpasset, og i 2015 Champions League-finalen ved at Luis Suarez, hesten og Bell og andre mennesker går ind.

  Farven på den 2 style X16.1 vedtager iøjnefaldende design. Red X16.1 Soccer Sko kombinerer den lyse sol røde og Hi-Res rød, mens den metalliske sølv Adidas logo på den udvendige side, og på indersiden er forsynet med X-mark og Techfit. Klassisk Adidas X Fodboldstøvler, skynd dig at købe det, åh, der er stadig en rabat nu på vores online butik.

  Adidas brugt en unik krop tekstur for at fremhæve dens hastighed-stil fodbold sko til X16.1 fodbold sko. Desuden er der intet, der forstyrrer hele par sko-rød design elementer.

  Selv om fotos på den røde Adidas X16.1 ikke vise udformningen af sin store base, den tidligere billedet er blevet vist, X16. 1 af slidsål design og X15. 1 af lignende, Adidas tilføjet ekstra moment til svangen for at øge stabilitet og hastighed. Ikke kun Adidas X Fodboldstøvler, der er også mange stil af fodboldstøvler på vores hjemmeside, skal du have et kig.

Strålende farve matchende Adidas X16.1 klassisk stil Læs mere på:http://www.vsffodbold2004.com/Stralende-farve-matchende-Adidas-X16-1-klassisk-stil

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 18-04-2017 à 09h32


|<< <<<  1   2   3  | 4 |  5   6   7   8   9   10   11   12  >>> >>|


SYNDICATION
 
Fil RSS 2.0
Ajouter à NetVibes
Ajouter à Google
Ajouter à Yahoo
Ajouter à Bloglines
Ajouter à Technorati
http://www.wikio.fr
 

Allzic en direct

Liens Commerciaux
L'information à Lyon
Retrouvez toute l'actu lyonnaise 24/24h 7/7j !


L'information à Annecy
Retrouvez toute l'actu d'Annecy 24/24h 7/7j !


L'information à Grenoble
Retrouvez toute l'actu de Grenoble 24/24h 7/7j !


Application Restaurant
Restaurateurs, demandez un devis pour votre application iPhone


Fete des Lumières
Fête des lumières : vente de luminaires, lampes, ampoules, etc.


Diffuseur
Acheter un diffuseur d'huiles essentielles

Votre publicité ici ?
  Blog créé le 17-03-2017 à 09h22 | Mis à jour le 23-10-2017 à 04h25 | Note : Pas de note