Logo Allmyblog
Logo Allmyblog
Lien de l'article    

FODBOLDSTOVLERBORN

Fra den spanske "Daily Sports" news rapporterede, at Messi er den 2017 verdens bedste shooter, dette Argentina og scorede 27 mål, langt vinder Ronaldo, og i denne sæson er enkelte hændelser, Lionel Messi spillede en bedre, i personlige data, Barcelona ' s king har dannet et crush til Ronaldo. På udkig efter høj kvalitet Billige Fodboldstøvler? så gå ikke glip af vores produkter, vores arbejdsplads har et godt omdømme beskyttelse.

2017, Messi ' s position var mere tilbagetog, men den Argentinske trussel blev ikke mindre, og han kunne organisere tandem på banen, og ofte truer med sin modstander med score et mål. I dette år, at Messi har spillet 29 gange, scorede 27 mål, er verdens bedste shooter.

Der er tre mennesker ranking andet, henholdsvis er Cavagni, Dorst og Levan, tre personer er alle scoret 22 mål, 5 bolde mindre sammenlignet med Messi ' s. Costa Rica spiller Scott scorede 21 mål, og Real Madrid ' s største stjerne Ronaldo scorede kun 19 bolde, 8 bolde mindre end Messi. På Messi ' s 27 mål, der var 4 frispark scoring og 5 straffespark, og Ronaldo 19 scorede et mål, kun 1 sanktioner. Selv fra det antal, der hjælper, Ronaldo er stadig en ulempe, 2017, der sendes ud 4 assists, tabte til Messi er 9 gange.

I denne sæson, Messi spillede 48 gange, scorede 49 mål, og Ronaldo spillede 40 gange, fået 32 bolde, selv om Messi gjorde mere end Ronaldo spillet 8 gange, men har fået mere end 17 mål. Begrænsning af rabatter for Billige Ronaldo Fodboldstøvler,skal køber straks, og du vil få flere tilbud.

I modsætning til disse data, Messi spillede en bedre ydeevne i 2017, og i denne sæson er hans personlige præstation var bedre end Ronaldo.

Vestlige medier påpegede også, at da Barcelona udgør MSN Trident, Messi, Luis Suarez og Neymar har sluttet sig sammen for at fået 350 bolde, herunder Macy 148 bolde, Suarez 117 bolde, Neymar 85 bolde. Alle behov, om de støvler, der er af høj kvalitet Billige Ronaldo Fodboldstøvler på vores hjemmeside.Du kan linke til der at vide flere detaljer.

Den største modstander af Ronaldo ' s fodbold karriere

Gengivet fra:http://www.vsffodbold2004.com/Den-storste-modstander-af-Ronaldos-fodbold-karriere

Contacter l'auteur de ce blog

5 DERNIERS ARTICLES
- PUMA EvoPOWER Vigor 1 Frigiver Nye Farve Fodboldsko
- Ronaldo I Træning For At Teste De Nye Nike Fodboldsko
- Spansk Træner Til At Juble Messi For Billige Messi Fodboldstøvler
- Giroud I Træning Iført Puma Mystiske Sorte Sko
- Nike Nye Neymar Eksklusive Assassin Fodboldsko Udgivet
Sommaire

CALENDRIER
LunMarMerJeuVenSamDim
010203
04050607080910
11121314151617
18192021222324
252627282930
<< Juin >>

BLOGS FAVORIS
Ajouter fodboldstovlerborn à vos favoris
 Om Nike Magista Obra II FG vis forståelse Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

På historien om Magista, vi faktisk ikke brug for at tale for meget, for to år siden, pludselig dukkede op, helt undergrave mønster af traditionelle fodbold sko, Brasilien VM-finalen i lyset, så det vandt ære og ros. Dagens anden generation Magista, tvunget med en ny teknologi, endnu engang chokeret vores forståelse af skoene, intelligente mennesker ved, at dette er Nike endnu engang foran offentligheden, viser, at de er i fodbold sko på den innovative teknologi. Merchandise forfremmelse tid, skal du nu ordrer købe Billige Fodboldstøvler, har mulighed for at få en række små gaver.

  For at gøre den anden generation af Magista blive "mere opsigtsvækkende", Nike på det foregående serie af billeder i mørke serie af skjult, både til fans fantasi, men også øge effektiviteten af ​​sko, benytte lejligheden til at passere Nike Innovativ teknologi, har at sige, Nike laver markedsføring i dette område, virkelig gøre meget godt. Begrænsning rabat for Nike Magista Obra Fodboldstøvler, købe det samme, og du vil få flere tilbud.

  Men personligt, Magista Obra IIs forfoden er lidt ligesom funktionerne i CTR360, kredsen af ​​pigge, kombinationen af ​​træk, og straks minder om den CTR360. Nike i Magista Obra II fodboldstøvler på bunden af ​​designet, og Superfly V svarer til "Finite Element Analysis" finite element analyse. Koniske pigge, alle gjort en uregelmæssig hul, fleksibilitet, er der stadig en meget god fordel.

  Den anden generation af Magista, selv om jeg ved, at der stadig er nogle mennesker stadig vanskeligt at acceptere sit udseende, men fra sin teknologi til at forbedre og forbedre den dynamiske sko krave, kan virkelig se Nike er under en stor indsats. Og fra den første generation af Magista tilbagemeldinger synspunkt, i sig selv er ikke meget mangler, hvad enten det er ydelse eller ydersål tilbagemeldinger, er meget gode. Tag et kig omkring Nike Magista Obra Fodboldstøvler, kan du søge efter relevante søgeord på vores hjemmeside.

Om Nike Magista Obra II FG vis forståelse Læs mere på:http://www.vsffodbold2004.com/Om-Nike-Magista-Obra-II-FG-vis-forstaelse

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 06-04-2017 à 09h35

 NIKE Elastico Superfly TF top kunstgræs klassiske sko Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

Put en detalje billede, meget god. Også gjort denne sko video. Forarbejdning er ikke meget at sige, vi alle kender tydeligt. Først og fremmest, dette par sko indpakket føle sig godt, så at fødderne af folk også kan bruge det godt, høje sokker på anklen har også en vis beskyttelse og stabilitet, det vigtigste er ikke at lade gummi partikler falder ind sko og andre sko ikke føler det samme, denne sko tillader dig at have en meget praktisk følelse. Merchandise forfremmelse tid, skal du nu ordrer købe Billige Fodboldstøvler, har mulighed for at få en række små gaver.

  På nødstoppet, ændre retning, dreje rundt. Disse tre faktorer har været min bekymring om problemet, bare den let regn i dag, stadion glat, er der forhold i det dårlige vejr til at teste stabiliteten i dette par sko. Så evalueringen ned resultatet er, forandring og nødstop, vendte uden nogen følelse af tilbageholdenhed og hysterese, ankel er meget komfortabel. Der er ingen slip fænomen. For min ankelskade mennesker, der har dette par sko gav mig en masse selvtillid og tillid. Med hensyn til hastighed, jeg personligt føler godt, godt greb, starter hurtigt. Alligevel er der ingen glat fænomen.

  Shot, før de holdkammerater estimerede sagde, at denne sko skud er magtesløse, men resultaterne af evalueringen er overraskende, skudt til kvasi-site er virkelig stærk, meget god kraft, behøver ikke at bekymre sig om at skyde svaghed, jeg bærer dette par sko til at spille den angriber, i dag 8 spillere, ind i de 4 bolde. Medmindre du ikke kan. Køb Nike Elastico Superfly Fodboldstøvler, jo hurtigere at bestille, jo flere indrømmelser.

  Stop bolden, aflevering, dybest set intet pres, fordi skoene føle sig bedre, så stoppe bolden er ikke et problem. I passet bold, begyndelsen er meget bekymrede, fordi skoene indpakket stor og tyk, vil påvirke aflevering, men skoene bragte mig er en meget komfortabel pass følelse, dette par sko føler meget stærkt, ligesom barfodet det samme, så det er nemmere og mere præcis aflevering på plads. Der er nye Nike Elastico Superfly Fodboldstøvler for dig på vores hjemmeside, så får den så hurtigt som muligt.

NIKE Elastico Superfly TF top kunstgræs klassiske sko Læs mere på:http://www.vsffodbold2004.com/NIKE-Elastico-Superfly-TF-top-kunstgres-klassiske-sko  

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 07-04-2017 à 10h17

 Ren snigmorder fodboldstøvler Nike Mercurial Vapor VIII Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

For et år siden, Nike åbne den anden revolution med Flykint teknologi i fodbold sko, trikotage til snigmorder familien fortsat skinne, bliver den vigtigste kraft af den aktuelle hastighed sko. Efter et stykke tid, bryde klubben og landsholdet scoring rekord, Nike tilbyder to par MV3 model for Superfly IV. Den Billige Fodboldstøvler online shop, er begyndt at rabat, hurtigt bestille det.

  Nu Superfly IV er blevet mere og mere moden, mere og mere lyst, når farven, Nike vælger at bruge MV3 at re-pakke SF4, på den ene side er præsident sind, på den anden side er endnu en gang bevist MV3 klassiske sko, i Assassin fodbold sko i historien om den klassiske status. Og det siges, at disse to farver, men også den mest elskede Ronaldo to farver, for videreanvendelse indgraveret udgave, har vi set Ronaldo debut i spillet, vi i dag ser tilbage på fortiden, se tilbage på den oprindelige MV3 platin farve charme.

  Det er næsten ti år siden udgivelsen af ​​denne klassiske produktion, kan det også være glad for at tilhøre sin skæbne: i fodbold sko samlerobjekt skotøjsæske, eller fortsætte med at spille for de professionelle spillere viste sig, Fortsæt med at spille sin styrke. Direkte ordrer, købe Nike Ronaldo Fodboldstøvler, og det vil begynde at transportere til dig i den samme dag.

  I løbet af de sidste par år, kan fans fans af den fanatiske forfølgelse af MV3, fra sin stærke markedspriser ses spor. Og Nike i et stykke tid siden til Ronaldo lancerede SF4 indgraveret MV3 limited edition fodboldstøvler, men også ganske dybere mening, selv om MV3 er datid, er det nu Superfly IV verden, men kendte mennesker ved, at det kun er tage en anden måde at fortsat være med os. Superfly IV vil være i de fodbold sko, skrive sin egen strålende, og MV3 er bestemt til at blive legenden om snigmorder familien. Vil du købe nyere Nike Ronaldo Fodboldstøvler, skal du være opmærksom på vores hjemmeside, vil vi opdatere det nye produkt til enhver tid.

Ren snigmorder fodboldstøvler Nike Mercurial Vapor VIII Læs mere på:http://www.vsffodbold2004.com/Ren-snigmorder-fodboldstovler-Nike-Mercurial-Vapor-VIII

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 10-04-2017 à 10h42

 Klassisk model Adidas Messi 16 Rød Afgrænsning Støvler Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

Adidas nye Messi 16 Red Limit fodbold sko, skoene tilhører Rød Afgrænsning del af serien. Som sædvanlig vil Messi selv vælge den øverste version af Messi 16.1 spilles. Adidas i sommeren 2015 lancerede Adidas Messi 15-serien, hvilket er første gang i historien om tre barer sko for en spiller at åbne op for en ny serie af fodbold sko, et år senere, Adidas frigivet den anden generation Messi serie, der er vi ofte sagde Messi 16. Merchandise fremme tid, nu ordrer til at købe Billige Fodboldstøvler, har mulighed for at få en række små gaver.

  Denne røde og hvide Messi 16 Red Limit fodbold sko, nedarvede i oktober lancerede stjerne støv farve, brug af gradient design, toppen af ​​sko til den røde, til kanten af ​​skoen er overgangen til hvid. Sko på begge sider af den sorte tre tykke linjer har en meget god kontrast, den samme, den side af skoen krop designet Messis personlige logo, og Adidas logoet er også sort. Moderigtigt Adidas Messi Fodboldstøvler, er kvaliteten også meget sikret.

  Teknisk set de Messi 16 Red Limit fodboldstøvler har de samme tekniske egenskaber som resten af ​​skoene. Messi 16.1 har en AgilityKnit stof øvre, som også omfatter et hot melt coating. Ensidig krøllet sko tungen, kan forbedre overlæderet og mund fit, men dette design gør også en masse høj ryg og brede fødder elendige. Ydersål er stadig en let SprintFrame ydersål, for at maksimere spændingen af ​​førerens fleksibilitet til at ændre måde og vende rundt evne. En reel barcelna fans, bør have en Adidas Messi Fodboldstøvler der kun tilhører dig selv, og du kan printe dit navn på den.

Klassisk model Adidas Messi 16 Rød Afgrænsning Støvler Læs mere på:http://www.vsffodbold2004.com/Klassisk-model-Adidas-Messi-16-Rod-Afgrensning-Stovler

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 11-04-2017 à 09h25

 Neymar idømt et gult kort igen i Champions League Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

Brasiliens nationale spiller Neymar tog to gule kort i kampen mod Barcelona tabte 0-2 Malaga i sidste uge, i almindelighed, spillerne blev forbudt for et spil. Men fordi selv mock dommeren med den måde at klappe i, når de på den måde at han forlod banen, kan der være yderligere straf. Fodbold spil sæson er på vej, nu virkelig har brug for den Billige Fodboldstøvler, skynd dig ordrer.

  Hvis den endelige Neymar blev udvidet til at suspendere den sag, så ville han ikke være i stand til at fange den April 23 team væk mod Real Madrid ' s derby.

  I et interview med Barcelona og Juventus, før Champions League, Mascherano, sagde Neymar, bør suspenderes, bare for et spil af straf, han sagde, at der var spillere, der har gjort lige som før, men suspension af kun en enkelt kamp også.

  "Vi er nødt til at se på, hvad der vil ske næste." Mascherano fortalte reportere. "Der var en spiller, der havde gjort det samme før, og det var kun suspenderet i et spil, og vi vil se det." Hurtigt købe Nike Neymar Fodboldstøvler, jo mere du køber, jo mere rabat du vil få.

  "Det 's er let at se TV tale om en spiller, der er ting i hjemmet, men det' s svært at træffe en beslutning i en høj - intensitet spil, og nogle gange er dine tanker er forkerte, og at 's hvad der skete med mig.

  "Vi vil ikke skyde skylden på hinanden, og når holdet er i problemer, forsøger vi at hjælpe ham."

  Neymar vil være i stand til at deltage i det næste hold og Juventus i Champions League spil, kan du fortsætte med Suarez, Messi partner. Mascherano sagde, at selv hvis Messi ikke vinde mesterskabet for landsholdet, han er også en fodboldlegende.

  I Real Madrids side, Ramos og Modri? i den første del af spillet mod Bayern vandt det gule kort, vil det miste muligheden for at spille anden runde. Bayern array er Boateng.

  I det område af Barcelona, Neymar, Pique og Raktich bør være forsigtig med af deres egne handlinger, Juventus er Quartrado.

  Mens Atletico Madrid, kun Gimenes en person, der har denne risiko, mens Leicester City har Waldie, Sliemani, Ndi Di og Hutt fire spillere. Hvis du ønsker at vide mere information om Nike Neymar Fodboldstøvler, kan du besøge hjemmesiden, hvor der er en mere detaljeret beskrivelse.

Neymar idømt et gult kort igen i Champions League Læs mere på:http://www.vsffodbold2004.com/Neymar-idomt-et-gult-kort-igen-i-Champions-League

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 12-04-2017 à 09h22


|<< <<<  1   2  | 3 |  4   5   6   7   8   9   10   11   12  >>> >>|


SYNDICATION
 
Fil RSS 2.0
Ajouter à NetVibes
Ajouter à Google
Ajouter à Yahoo
Ajouter à Bloglines
Ajouter à Technorati
http://www.wikio.fr
 

Allzic en direct

Liens Commerciaux
L'information à Lyon
Retrouvez toute l'actu lyonnaise 24/24h 7/7j !


L'information à Annecy
Retrouvez toute l'actu d'Annecy 24/24h 7/7j !


L'information à Grenoble
Retrouvez toute l'actu de Grenoble 24/24h 7/7j !


Application Restaurant
Restaurateurs, demandez un devis pour votre application iPhone


Fete des Lumières
Fête des lumières : vente de luminaires, lampes, ampoules, etc.


Diffuseur
Acheter un diffuseur d'huiles essentielles

Votre publicité ici ?
  Blog créé le 17-03-2017 à 09h22 | Mis à jour le 23-10-2017 à 04h25 | Note : Pas de note