Logo Allmyblog
Logo Allmyblog
Lien de l'article    

FODBOLDSTOVLERBORN

Fra den spanske "Daily Sports" news rapporterede, at Messi er den 2017 verdens bedste shooter, dette Argentina og scorede 27 mål, langt vinder Ronaldo, og i denne sæson er enkelte hændelser, Lionel Messi spillede en bedre, i personlige data, Barcelona ' s king har dannet et crush til Ronaldo. På udkig efter høj kvalitet Billige Fodboldstøvler? så gå ikke glip af vores produkter, vores arbejdsplads har et godt omdømme beskyttelse.

2017, Messi ' s position var mere tilbagetog, men den Argentinske trussel blev ikke mindre, og han kunne organisere tandem på banen, og ofte truer med sin modstander med score et mål. I dette år, at Messi har spillet 29 gange, scorede 27 mål, er verdens bedste shooter.

Der er tre mennesker ranking andet, henholdsvis er Cavagni, Dorst og Levan, tre personer er alle scoret 22 mål, 5 bolde mindre sammenlignet med Messi ' s. Costa Rica spiller Scott scorede 21 mål, og Real Madrid ' s største stjerne Ronaldo scorede kun 19 bolde, 8 bolde mindre end Messi. På Messi ' s 27 mål, der var 4 frispark scoring og 5 straffespark, og Ronaldo 19 scorede et mål, kun 1 sanktioner. Selv fra det antal, der hjælper, Ronaldo er stadig en ulempe, 2017, der sendes ud 4 assists, tabte til Messi er 9 gange.

I denne sæson, Messi spillede 48 gange, scorede 49 mål, og Ronaldo spillede 40 gange, fået 32 bolde, selv om Messi gjorde mere end Ronaldo spillet 8 gange, men har fået mere end 17 mål. Begrænsning af rabatter for Billige Ronaldo Fodboldstøvler,skal køber straks, og du vil få flere tilbud.

I modsætning til disse data, Messi spillede en bedre ydeevne i 2017, og i denne sæson er hans personlige præstation var bedre end Ronaldo.

Vestlige medier påpegede også, at da Barcelona udgør MSN Trident, Messi, Luis Suarez og Neymar har sluttet sig sammen for at fået 350 bolde, herunder Macy 148 bolde, Suarez 117 bolde, Neymar 85 bolde. Alle behov, om de støvler, der er af høj kvalitet Billige Ronaldo Fodboldstøvler på vores hjemmeside.Du kan linke til der at vide flere detaljer.

Den største modstander af Ronaldo ' s fodbold karriere

Gengivet fra:http://www.vsffodbold2004.com/Den-storste-modstander-af-Ronaldos-fodbold-karriere

Contacter l'auteur de ce blog

5 DERNIERS ARTICLES
- PUMA EvoPOWER Vigor 1 Frigiver Nye Farve Fodboldsko
- Ronaldo I Træning For At Teste De Nye Nike Fodboldsko
- Spansk Træner Til At Juble Messi For Billige Messi Fodboldstøvler
- Giroud I Træning Iført Puma Mystiske Sorte Sko
- Nike Nye Neymar Eksklusive Assassin Fodboldsko Udgivet
Sommaire

CALENDRIER
LunMarMerJeuVenSamDim
01
02030405060708
09101112131415
16171819202122
23242526272829
30
<< Avril >>

BLOGS FAVORIS
Ajouter fodboldstovlerborn à vos favoris
 Nike MagistaX super topniveau detaljeret sammenligning Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

Nikes MagistaX serien har altid været en masse mennesker vælger den faktiske små pitch-sko, solid kontrol bold evne og behagelig at bære oplevelse, så MagistaX serien har opretholdt en relativt gode resultater og brugerfeedback. Efter lanceringen af ​​anden generation af spøgelser, små serier også indvarslede erstatningen. I dag vi sammenligner de to sko, er MagistaX Proximo II DF TF og MagistaX Finale II TF, er også den række af to high-end sko.Billige Fodboldstøvler online salg, bekvem og hurtig, levering til din dør.

  Små super-top materiale og store felt super-top flad, er Flyknit trikotage, men spøgelserne 2 overdel har tilføjet i den hævede, så den øverste blødhed med SF i forhold til hårdere. Den øverste af fremspringet er stoffet materiale kommer med ejendommen, den øverste på bagsiden af ​​ryg-regionen, men også for at se den hvide zonekort design. Lille felt top øvre materiale er NikeSkin kan overdel også se en hævet.

  Super-top sko hæl foring ligner ruskind stof, skridsikker god og behagelig, den øverste side af den relative forskel er meget værre: big mesh materiale, der sluttede den tynde svamp. Mange mennesker afspejler hælen af ​​låsen evne er meget dårlig, efterfulgt af frem og tilbage i hælen omrystning. Der er nye Billige Nike Fodboldstøvler for dig på vores hjemmeside, så få det så hurtigt som muligt.

  Super-top er stadig en fortsættelse af den høje konfiguration, den øvre og den super-super-lignende samme, meget oprigtig. Top og super-top i forhold til det faktum, også fattige i den øvre, toppen er NikeSkin. Sammenligning af de to sko i store ende af konfigurationen er de samme, pigge kan klare de fleste af spillestedet, støddæmpning, der for en vigtigste ramte græsset af de faktiske bekæmpe sko stadig vigtigere. Fordi placeringen af ​​forholdet mellem skoene af overførslen kontrol er ganske fast, men udførelsen med hensyn til styrke og hastighed i almindelighed. Køb Billige Nike Fodboldstøvler online, mere produktvalg, skal du gå til vores hjemmeside, og har høj kvalitet, eftersalgsservice.

Nike MagistaX super topniveau detaljeret sammenligning Læs mere på:http://www.vsffodbold2004.com/Nike-MagistaX-super-topniveau-detaljeret-sammenligning

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 27-03-2017 à 09h07

 « Article précédant Retour à l'accueil du blog Article suivant »

 Articles dans la même catégorie
- PUMA EvoPOWER Vigor 1 Frigiver Nye Farve Fodboldsko

- Ronaldo I Træning For At Teste De Nye Nike Fodboldsko

- Spansk Træner Til At Juble Messi For Billige Messi Fodboldstøvler

- Giroud I Træning Iført Puma Mystiske Sorte Sko

- Nike Nye Neymar Eksklusive Assassin Fodboldsko Udgivet

- Billige Adidas Fodboldstøvler Nemeziz 17.1 Seneste Udgivelse

- Billige Adidas Fodboldstøvler Børn Predator Preview

- Nike Lancerer Hvide Tilpassede Hypervenom III Til Omar


 Liste des commentaires Ecrire un nouveau commentaire


 Ajouter un commentaire
Titre
Commentaire
:) ;) :o :D :s :( :@ :clown: :$ :star: +o( ^|
8( :] (6) (h) :p 9| :'( (y) (n) :| 8-| :{
:?: :nrv: (l) (u) :o/ :pig: :hand: (h5) :yin: :nuc: :x ;D
Auteur
E-Mail (facultatif)
Blog (facultatif)
Se souvenir de mes informations
Recopier le code ci-contre :


SYNDICATION
 
Fil RSS 2.0
Ajouter à NetVibes
Ajouter à Google
Ajouter à Yahoo
Ajouter à Bloglines
Ajouter à Technorati
http://www.wikio.fr
 

Allzic en direct

Liens Commerciaux
L'information à Lyon
Retrouvez toute l'actu lyonnaise 24/24h 7/7j !


L'information à Annecy
Retrouvez toute l'actu d'Annecy 24/24h 7/7j !


L'information à Grenoble
Retrouvez toute l'actu de Grenoble 24/24h 7/7j !


Application Restaurant
Restaurateurs, demandez un devis pour votre application iPhone


Fete des Lumières
Fête des lumières : vente de luminaires, lampes, ampoules, etc.


Diffuseur
Acheter un diffuseur d'huiles essentielles

Votre publicité ici ?
  Blog créé le 17-03-2017 à 09h22 | Mis à jour le 23-10-2017 à 04h25 | Note : Pas de note