Logo Allmyblog
Logo Allmyblog
Lien de l'article    

FODBOLDSTOVLERBORN

Fra den spanske "Daily Sports" news rapporterede, at Messi er den 2017 verdens bedste shooter, dette Argentina og scorede 27 mål, langt vinder Ronaldo, og i denne sæson er enkelte hændelser, Lionel Messi spillede en bedre, i personlige data, Barcelona ' s king har dannet et crush til Ronaldo. På udkig efter høj kvalitet Billige Fodboldstøvler? så gå ikke glip af vores produkter, vores arbejdsplads har et godt omdømme beskyttelse.

2017, Messi ' s position var mere tilbagetog, men den Argentinske trussel blev ikke mindre, og han kunne organisere tandem på banen, og ofte truer med sin modstander med score et mål. I dette år, at Messi har spillet 29 gange, scorede 27 mål, er verdens bedste shooter.

Der er tre mennesker ranking andet, henholdsvis er Cavagni, Dorst og Levan, tre personer er alle scoret 22 mål, 5 bolde mindre sammenlignet med Messi ' s. Costa Rica spiller Scott scorede 21 mål, og Real Madrid ' s største stjerne Ronaldo scorede kun 19 bolde, 8 bolde mindre end Messi. På Messi ' s 27 mål, der var 4 frispark scoring og 5 straffespark, og Ronaldo 19 scorede et mål, kun 1 sanktioner. Selv fra det antal, der hjælper, Ronaldo er stadig en ulempe, 2017, der sendes ud 4 assists, tabte til Messi er 9 gange.

I denne sæson, Messi spillede 48 gange, scorede 49 mål, og Ronaldo spillede 40 gange, fået 32 bolde, selv om Messi gjorde mere end Ronaldo spillet 8 gange, men har fået mere end 17 mål. Begrænsning af rabatter for Billige Ronaldo Fodboldstøvler,skal køber straks, og du vil få flere tilbud.

I modsætning til disse data, Messi spillede en bedre ydeevne i 2017, og i denne sæson er hans personlige præstation var bedre end Ronaldo.

Vestlige medier påpegede også, at da Barcelona udgør MSN Trident, Messi, Luis Suarez og Neymar har sluttet sig sammen for at fået 350 bolde, herunder Macy 148 bolde, Suarez 117 bolde, Neymar 85 bolde. Alle behov, om de støvler, der er af høj kvalitet Billige Ronaldo Fodboldstøvler på vores hjemmeside.Du kan linke til der at vide flere detaljer.

Den største modstander af Ronaldo ' s fodbold karriere

Gengivet fra:http://www.vsffodbold2004.com/Den-storste-modstander-af-Ronaldos-fodbold-karriere

Contacter l'auteur de ce blog

5 DERNIERS ARTICLES
- PUMA EvoPOWER Vigor 1 Frigiver Nye Farve Fodboldsko
- Ronaldo I Træning For At Teste De Nye Nike Fodboldsko
- Spansk Træner Til At Juble Messi For Billige Messi Fodboldstøvler
- Giroud I Træning Iført Puma Mystiske Sorte Sko
- Nike Nye Neymar Eksklusive Assassin Fodboldsko Udgivet
Sommaire

CALENDRIER
LunMarMerJeuVenSamDim
01
02030405060708
09101112131415
16171819202122
23242526272829
30
<< Avril >>

BLOGS FAVORIS
Ajouter fodboldstovlerborn à vos favoris
 Adidas lancerer Green Classic-sneakers ace 17+ PureControl Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

Tid i slutningen af April, Europa League, er også ved at indvarsle i den afsluttende sprint etape, Adidas rettidig start "Turbo Charge Pack" Grøn Crazy Støj-serien, målet er at lade alle i den mest kritiske fase af sæsonen til at holde sig til acceleration, uanset om den mester, eller betydningen af nedrykning kvalifikation. Fodbold spil sæson er på vej, nu virkelig har brug for den Billige Fodboldstøvler, skynd dig ordrer.

  Hvis du er altid bekymret over vores oplysninger, vi vide, at vi har set en masse professionelle spillere sat på den grønne mad støj serie af sko til Andy to uger tidligere. Som Arsenal ' s Erneni og Real Madrids Marcelo, de sætter på den nyeste farve af ES og X-serien i uddannelse, hhv. Næste Adidas vil lade alle sine talsmænd kjole op denne nye farve, grøn mad støj vil erstatte den Blå Demon Teknologi, de nyeste liggende på banen.

  Verdens første par uden snørebånd fodbold sko blev lanceret i 2006, men de sneakers ikke vække stor bekymring i denne alder. 10 år senere, Adidas, der anvendes ACE16+ PureControl at genåbne den idé, at ingen snørebånd, og i det nye materiale Primeknit den succes i år at blive en af de bedst sælgende sneakers. Direkte ordrer, købe Adidas ACE Fodboldstøvler, og det vil begynde at transportere til dig samme dag.

  Med indførelsen af Adidas Ace 17+ Pure control Turbo Charge Voksen afdeling, børneafdeling er fulgt. Det ser ud til, at Adidas er virkelig brugt tid og energi til at yde professionel fodbold sko til teenagere, børn og fodbold sko er også begyndt at forholde sig til alle af Andy ' s fodbold sko-serien. Derfor, har du mulighed for at lade dit barn være i stand til at bære top sneakers som Ursula, Rakitic og Ali til at nyde glæden ved fodbold. Hvis du ønsker at købe den relevante Adidas ACE Fodboldstøvler, kan du søge efter relevante søgeord på vores

hjemmeside. Adidas lancerer Green Classic-sneakers ace 17+ PureControl Gengivet fra:http://www.vsffodbold2004.com/Adidas-lancerer-Green-Classic-sneakers-ace-17-PureControl

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 27-04-2017 à 11h46

 « Article précédant Retour à l'accueil du blog Article suivant »

 Articles dans la même catégorie
- PUMA EvoPOWER Vigor 1 Frigiver Nye Farve Fodboldsko

- Ronaldo I Træning For At Teste De Nye Nike Fodboldsko

- Spansk Træner Til At Juble Messi For Billige Messi Fodboldstøvler

- Giroud I Træning Iført Puma Mystiske Sorte Sko

- Nike Nye Neymar Eksklusive Assassin Fodboldsko Udgivet

- Billige Adidas Fodboldstøvler Nemeziz 17.1 Seneste Udgivelse

- Billige Adidas Fodboldstøvler Børn Predator Preview

- Nike Lancerer Hvide Tilpassede Hypervenom III Til Omar


 Liste des commentaires Ecrire un nouveau commentaire


 Ajouter un commentaire
Titre
Commentaire
:) ;) :o :D :s :( :@ :clown: :$ :star: +o( ^|
8( :] (6) (h) :p 9| :'( (y) (n) :| 8-| :{
:?: :nrv: (l) (u) :o/ :pig: :hand: (h5) :yin: :nuc: :x ;D
Auteur
E-Mail (facultatif)
Blog (facultatif)
Se souvenir de mes informations
Recopier le code ci-contre :


SYNDICATION
 
Fil RSS 2.0
Ajouter à NetVibes
Ajouter à Google
Ajouter à Yahoo
Ajouter à Bloglines
Ajouter à Technorati
http://www.wikio.fr
 

Allzic en direct

Liens Commerciaux
L'information à Lyon
Retrouvez toute l'actu lyonnaise 24/24h 7/7j !


L'information à Annecy
Retrouvez toute l'actu d'Annecy 24/24h 7/7j !


L'information à Grenoble
Retrouvez toute l'actu de Grenoble 24/24h 7/7j !


Application Restaurant
Restaurateurs, demandez un devis pour votre application iPhone


Fete des Lumières
Fête des lumières : vente de luminaires, lampes, ampoules, etc.


Diffuseur
Acheter un diffuseur d'huiles essentielles

Votre publicité ici ?
  Blog créé le 17-03-2017 à 09h22 | Mis à jour le 23-10-2017 à 04h25 | Note : Pas de note